Saturday 1 September 2012

Fullmåne i Hersonissos och bakgrundsenkäten...

Bara några bilder från igårkväll då vi körde en liten sväng efter en lite smått misslyckad utflykt till en ravin inte långt härifrån.

Som ni kanske märkt gillar jag ofta även lite fula bilder...!

Resultatet från enkäten skrev jag i en kommentar under inlägget; Ny bakgrund i min blogg - enkät!, men tänkte att de flesta nog inte sett det. Jag vill att ni ska veta hur mycket jag uppskattade era kommentarer och röster, Tusen Tack! Kopierar och klistrar in mitt svar:

Tack för alla era kommentarer!

Vad gäller enkäten så svarade 8 att det inte var bra, alltför rörigt. 2 kryssade i "fin och annorlunda" och 1 "Det ser inte bra ut, byt!".

Själv tycker jag att det blev bra sedan jag bytte bakgrunden på inläggstexten. Det är förstås inte meningen att man ska kunna se hela bilderna(i och med att det ligger text ovanpå). Agneta verkar se det som jag skulle önska att ni alla såg det...men alla är vi olika och självklart vill jag ta hänsyn till allas åsikter.

De som kommenterat före min tidigare kommentar har sett bloggen med genomskinlig textbakgrund och då var det definitivt ganska rörigt.

Kan det vara att det är en vanesak också? Att ni blev lite chockade först då ni tittade in?! Ännu har jag inte lyckats komma åt en vanlig, stor datorskärm, så jag vet inte hur det ser ut själv egentligen!!!

Vill absolut att bloggen ska vara lättläst som Eva Trillan skriver, och jag tycker att den är det nu sedan jag ändrat textbakgrunden.

Ska testa och ändra bakgrunden på länkarna högst upp också som Steve nämner, så får vi se!

Jag får väl ha i bakhuvudet vad jag skulle kunna hitta på för något som alla skulle gilla, men precis som Steve säger är det inte så lätt när man vill ändra och förnya...

Tack och massor av kramar till er alla!♥♥♥

Ha en jättefin helg och månad!
☼☼☼

9 comments:

Irina said...

Beautiful,Eva! What a view,hm? ;)

Steve said...

När jag tittade på den översta bilden så såg jag plötsligt mig själv stående på stranden i den ljumma Kretakvällen. Det var riktigt skönt.
Nu ska jag gå ut och äntra min åkgräsklippare, köra omkring och drömma mig tillbaka till mitt älskade Grekland.

Snäckskalsdalen. said...

Oh, så härligt och bilden med månen är suverän!
Och bloggen är lika vacker nu som när du designade om den, jag blir behaglig till mods när jag kommer in här, färgerna, du vet....
Agneta kram

Malin said...

Saknar Grekland så mycket att det gör ont ibland... Vad är det för enkät som jag har missat? Bloggen är jättefin! ;)

Kram från Cheeky örebroare

Ika said...

Fina fullmånebilder, det är något visst med fullmåne - magiskt. Ha en bra söndag!

Moi said...

Inga fulla bilder jag ser.
Mysiga, talande, underbara!

Elzie said...

Fula bilder??? Var är dom? Jag gillar det där med blandningen på dom.
Din blogg är bra nu. Var inte heller så förtjust i den innan du ändrade textbakgrunden, men nu är den så fin. Gillar bilderna som man anar genom det andra.
Hoppas du har en fin dag.
Kram Elzie


PS! Hörde det var någon från Grekland som tog sitt pick och pack och flyttade hem till Sverige igen, med hela familjen. Hon hette som du så då började jag undra, haha.

Gunilla said...

Underbara bilder. Ha en fin helg!
Kram

Eva in Athens, Greece said...

@Irina
Thankyou!

@Steve
:)

@Agneta
Tack snälla!♥

@Malin
Gjorde en enkät där man kunde kryssa i anonymt vad man tyckte om den nya bakgrunden! Kul att du gillar den! Jag gillar den bättre på min laptop än på den stora datorn, men orkar inte ändra och dona på ett tag nu...

@Ika
Tack, Ika!♥

@Moi
Tack för din mysiga kommentar!♥

@Elzie
Tack, det var roligt att höra.
Undrar vem det kan ha varit som flyttade hem. Men det är flera som flyttar hem nu tror jag. Bloggaren Jenny i Pireus har flyttat hem nu tror jag med sin familj. En tjej på Kreta, Therese, har flyttat hem med sin familj. Ja, det är tufft nu här i Grekland.

@Gunilla
Tack så mycket! Kramis