Wednesday 14 March 2012

Sharon Stone i roll som Afrodite - kärlekens gudinna!

Read this post in English: Sharon Stone in role as Aphrodite - the goddess of love!

Sharon Stone håller på att spela in en film som heter "Gods Behaving Badly" ("Gudar som uppför sig illa") efter boken med samma namn skriven av Marie Phillips, vilken kom ut 2007.

Filmen är en komedi och handlar om de gamla grekiska gudarna som nu bor i en lägenhet i New York. Det händer sig som så att de träffar ett vanligt (dödligt) par; Kate(Alicia Silverstone) och Neil (Ebon Moss). Denna bekantskap hotar inte bara parets förhållande utan även allt annat!


Christopher Walken har rollen som Zeus, Oliver Platt - Apollo, Edie Falco - Artemis, Rosie Perez - Persefone, John Turturro - Hades, Phylicia Rashad - Demeter, Nelsan Ellis - Dionysos, Gideon Glick - Eros Henry Zebrowski - Hermes och Sharon Stone alltså i rollen som Afrodite (kärlekens, sexualitetens och skönhetens gudinna).Hollywoodstjärnan blev tillfrågad med vem hon skulle vilja gå ut och äta middag. Sharon Stone, beundrare av den antika grekiska kulturen, svarade då "Med Platonas, Sokrates och min pappa!".


Ja, ni har kanske redan förstått att bilderna inte är från filminspelningen...

Bilderna är tagna av fotografen Frederic Auerbac för ryska Elle där Stone var omslagsflicka i januarinumret (2012). Otroligt bra bilder på skådespelerskan, eller hur?! Man kan verkligen inte tro att hon haft en hjärnblödning, eller att hon är 53 år!!! O.k, visst har de bearbetat bilderna en del, men ändå!


Men faktum är att hon nästan är svår att känna igen på många av bilderna...eller vad tycker ni? Det måste väl vara make-upen - hon har nog inte varit så målad i sina filmer.


På den här bilden är hon sig lik i alla fall!


Marie Phillips berättar om sin bok:Författaren Marie Phillips blogg
...Nu några dagar senare måste jag berätta att jag skrev en liten kommentar i Marie Phillips blogg och jag uppskattade verkligen hennes svar på den: "Thanks Eva! I can tell you that Sharon Stone is that beautiful in person too - it's not just lights and make-up. Truly stunning."!!!

Läs mer om författarinnan: Marie Phillips, Wikipedia (engelska)

Hittade bilderna av Sharon Stone hos Anne of Carversville.com

Filmen är regisserad av Marc Turtletaub. Ännu har inte meddelats när under 2012 filmen kommer ut och det finns ingen trailer ännu.
Läs mer om filmen: Star Seeker, Movie Directory

Här finns en lista med alla skådespelare som är med, med små fotografier man kan klicka på: IMDb.com

4 comments:

Malin said...

Undrar om de vackra kvinnorna också har sunkiga dagar med noppriga ögonbryn, håriga ben och sunkig joggingbralla? Troligtvis ser de vackra ut även då. ;)

/ Malin the Roadkill

Fru Venus said...

Jag känner inte igen henne på de sista bilderna, inte alls. Filmen vill jag däremot se :-) TACK för dina fina peppande kommentarer, KRAM!

Anastasia said...

Hon är så vacker. Vet du när filmen kommer ut?

Eva in Athens, Greece said...

Malin: Nej, det tror jag inte...det har vi ju sett många bevis på under åren! Du är ju också vacker!

Fru Venus: Jag känner egentligen bara igen henne på den översta och den nedersta bilden. Alla de andra har jag svårt att se att det är Sharon! Mycket underligt.
Jag vill ska se filmen och skulle gärna läsa boken också.

Anastasia: TBA 2012 (To Be Announced). Har skrivit till det i inlägget nu. Finns ingen trailer ännu heller och inga fotografier från inspelningen. Det var när jag letade sådana foton som jag dök på dessa med Sharon och då tog jag dem istället.