Wednesday 22 February 2012

Småregn hela dagen och överjästa bullar!

Idag har det småregnat mest hela dagen. Det kan vara vackert och fint det också, men samtidigt är det jobbigt och trist...
Vi skulle åka in till ett sjukhus inne i centrala Aten eftersom barnens kusin plötsligt fått en massa blodproppar i benen, verkligen otäckt!

Tänkte att jag skulle baka bullar och ha med mig, men precis då jag skulle börja baka ut dem var vi tvungna att åka(Dimman -min man- skulle inte ha tid senare).

Degen lämnade jag bara kvar där på köksbänken, övertäckt. Dumt, borde ha lagt in den i kylskåpet! Har aldrig hänt mig tidigare, så jag bakade ut bullarna då vi kom hem 4 timmar senare...

De smakar allt bra konstigt, en lite giftig smak känns det som. Frågade mamma och läste lite och det är inte farligt att äta dem åtminstone. Jag tror jag vet nu vad det var för fel på de där Cinnabon Cinnamon Rolls som jag skrev om för ett år sedan, bullar från en amerikansk affärskedja som smakade konstigt, en underlig bismak. Jag tror att de hade jäst för länge! Men den gången märkte jag att bismaken försvunnit efter ett par dagar - förhoppningsvis smakar mina också o.k imorgon?!

Med lite tur så!

Småregnar ikväll också.

Är orolig för barnens kusin, undrar vad det beror på. Hon får ju mediciner nu och förmodligen blir det operation.

Sköt om er!
Kram

6 comments:

Millan said...

Vi håller tummarna här i Östersund för att det ska bli bra för lilla kusinen !! Kram

Malin said...

I lilla Örebro också! Dessutom vill vi veta hur det gick även för bullarna. ;)

Anonymous said...

Vi tänker alla positiva frisk-tankar och skickar till barnens kusin. Allt kommer säkert att gå bra och oroa dej inte. Stor KRAM
nina

Eva in Athens, Greece said...

Tack snälla Millan, Malin och Nina!
♥♥♥

Anonymous said...

Hoppas det går bra för barnens kusin. Håller tummarna!
Hmm...har aldrig haft problem med överjästa bullar, däremot blir de ofta bra torra efter bara nån dag om jag inte haft otroligt massa smör, socker och kanel emellan.
Fortsatt trevlig helg!

Eva in Athens, Greece said...

Tack Tinefis! Ja, bullar blir ju ganska torra fort. Jag brukar frysa in allt som jag tror inte kommer att gå åt redan första dagen.
Kram