Thursday 23 February 2012

Hittade Briam-receptet, men varför fungerar inte sökrutan?

Skrev ett inlägg för ett par veckor sedan som hette "Fem kilo bortslopas" där jag letade receptet Briam i bloggen (Steve reflekterar var ju jättebussig och satte in mitt recept, som han sparat, i en kommentar!), men kunde inte hitta det via sökrutan, trots att receptet faktiskt finns på bloggen.

Letade igenom kategorin Recept och hittade det på så sätt. Ni måste absolut prova det receptet, speciellt om ni vill gå ner i vikt! Massor av negativa kalorier här!

 Lätt att göra är det också, men det tar en stund att skära upp alla grönsaker plus att det behövs ganska lång tid i ugnen...men som sagt - det är det värt! Briam - grekisk grönsaksrätt i ugnen

Men det här med sökrutan...varför fungerar den inte ibland, någon som vet? Jag har märkt det vid några tillfällen, även i andras bloggar.

Kanske av intresse:
Negativa kalorier
Proteinrik förbränningsmat
Hippokrates hälsodiet
Kretensarnas långlivade hemlighet

2 comments:

Malin said...

Kanske borde testa receptet. Fem kilo låter intressant.

Angående tekniska funktioner så är det nytt fenomen för mig som nyss har bytt till en blogg man faktiskt KAN jobba i. La precis in en länk till en blogg jag nämnde i ett inlägg tidigare under veckan. Visste inte ens hur man gjorde. Är bara fyra månader gammal i bloggvärlden så jag lär mig nya saker längs resans gång.

Ha en skön fredag!

Eva in Athens, Greece said...

:)
Det där känner jag så väl igen, Malin! När jag började blogga i april 2010 kunde jag bara skriva e-mail(utan länkar och foton bifogade givetvis...) och läsa dagstidningar i princip. Fotade inte ens med digitalkamera! Men det har verkligen varit så himla kul att lära sig en massa och fortfarande har jag hur mycket som helst att lära!
Kram