Sunday, 13 November 2011

Grattis på farsdag!

Grattis till alla pappor i Sverige, Norge, Finland, Island och Estonia...men allra mest Grattis till den bästa pappan i hela världen - nämligen MIN!

Det här fina kortet är handgjort av norska Maria Hollum. Hon har en liten nätbutik: House of Paper där man kan handla hennes helt otroligt fina handgjorda kort. Man kan dessutom specialbeställa! Maria har även en blogg.

Här i Grekland är det Farsdag den tredje söndagen i juni då de flesta länderna har farsdag.
Ha en underbar dag!

4 comments:

Maria said...

Takk for at du vier min blog oppmerksomhet, det varmer :) Ønsker deg en strålende dag i Grekland

Unknown said...

Hej
Jag heter Joanna och är 23 år men när jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtat om mitt liv med diagnosen för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och att alla är llika värda oavsett bakgrund, så kolla gärna in min blogg:)
kram
Ps. glöm inte att anmäl dig tilll veckans blogg och bli länkade för min 400-600 unika läsare/dag:)

Eva in Athens, Greece said...

Hej Maria! Du tillverkar verkligen helt fantastiskt fina kort! Lycka till med allt!
Kram

Eva in Athens, Greece said...

Hej Joanna! Det var intressant att läsa om Aspergers syndrom, visste inte vad det var ska jag erkänna! Det verkar i alla fall inte vara helt negativt alltid att ha den sjukdomen...!, även om jag givetvis förstår att det är väldigt jobbigt många gånger. Det är säkert väldigt bra för dig att ha en blogg som hobby där du kan skriva av dig en massa känslor.
Önskar dig Lycka till med allt du företar dig av hela mitt hjärta!
Kram
P.S Ditt namn är ett väldigt vanligt namn här i Grekland, du kanske har någon anknytning hit?