Monday 1 August 2011

Kate Moss och Jamie Hince på smekmånad i Grekland!

Read in English: Kate Moss and Jamie Hince on honeymoon in Greece!


Den engelska supermodellen Kate Moss gifte sig den 1 juli i år med rockgitarristen Jamie Hince(The Kills) och var tror ni att de var på smekmånad?...I den grekiska ö-världen förstås! Varför åker alla kändisar till Grekland? Jo, för att det är så härligt här! En av brudnäbbarna är Kates dotter, Lila Grace (född 2002)!

Här är de fotade på lyxyachten "Lionchase" tillhörande deras vän Sir Philip Green som har affärskedjan Bhs (British Home Stores), där jag bl.a inhandlat min Buddha-figur. (De har jättefina saker verkligen.)

Kate och Jamie rörde sig mest runt ön Kefallonia(Kefalinia) och Kate lär ha bett en mäklare hålla utkik efter ett lämpligt sommarparadis för paret! Kul, kul! Välkommen hit Kate, sweetie, och lycka till med att hålla dig drogfri - livet är bäst som det är i all sin enkelhet!

Den vackra grekiska ön Kefallonia...

Glasögonreklam för Vogue.


Kate Moss guest star i Misery Bear-film (mars 2011):Fler kändisar som gillar Grekland!
Ashton Kutcher i Aten
Mary-Kate och Ashley Olsen på Patmos
Rihanna i Grekland
Dolce & Gabbana på Kreta

4 comments:

Steve said...

Tack vare din blogg kommer jag mig för med att titta i min grekiska backspegel. Kefallonia har jag besökt, under en vistelse på Zakynthos eller möjligen Lefkas. Kul är det i a f, allra helst som jag numera inte kan resa på annat sätt än i tanken.

Katariina said...

De har helt rätt i att åka till Grekland, ett av de vackraste länderna i världen! Kefalonia är min favoritö efter att ha varit där för 2 år sen. Har nästan samma bild som du har här på bloggen! Jag åker gärna tillbaka dit igen!

Elle said...

Grekland måste verkligen vara något speciellt. Verkar som om halva kändisvärlden är där just nu. Fina bilder. Lyckliga du som kan njuta av det!
Ha en fortsatt skön vecka!
Kram Elle

Eva in Athens, Greece said...

Vad kul, Steve!

Katariina: Så kul att höra!

Elle: Grekland är verkligen ett härligt land, men absolut inte perfekt...förutom ekonomin(!) så kan det vara verkligt fult och ofixat på många platser, men det är en del av charmen det oxå! Kram