Tuesday 19 July 2011

Bilder från Glyfada


En av stränderna. Husen uppe på berget tillhör området "Panorama Voulas". Från de flesta av de husen har man fantastisk havsutsikt!Ännu en av Glyfadas stränder. De här två är öppna för allmänheten. Tro det eller ej, men på en del stränder här i Aten får man betala inträde (p.g.a att någon privat företagare lyckats få tillstånd till detta...), och då ingår inte alltid solstol! Det har jag aldrig sett på Kreta eller någon annan ö. Har du?
Ha en underbar dag!

6 comments:

Steve said...

"Panorama Voulas" ser ut som en riktig "gräddhylla".

Min plats i solen said...

Vilka underbara bilder! Och vilken utsikt de uppe på berget måste ha.Jag vill åka till Grekland NU. ;)

Ha det fint Eva!

Kram Lotta

Eva in Athens, Greece said...

Steve: Ja, det är det verkligen. Det är mycket fina villor och fastigheter däruppe! Det som är lite trist tycker jag är att inget blir inom gångavstånd. Det går ju inte att gå hem sedan...plus att det finns inga affärer eller så däruppe - skulle känna mig lite isolerad, men många människor vill ju ha det så!

Hej Lotta! Tusen tack! Det är bara att boka en resa...! :)
Kram!

Äventyret framtiden said...

Skulle vara skönt att vara där och springa rakt ut i Medelhavet:).
Ha det gott!

Caroline said...

Va underbart det ser ut!
Har inte heller varit med om att betala inträde på en strand. Däremot på Fuerteventura så hade hotellet egna stränder med vakter som kollade om man var hotellgäst.
Lite roligt har man haft när man semestrade i Grekland en gång, när solstolsuthyraren verkade störa sig på när jag vred stolen efter solen. MEn vadå, vill ju ha jämn bränna ;)

Eva in Athens, Greece said...

Hej Pettas! Ja, ni borde ta er en resa hit! Men just nu är det väldigt varmt förstås...

Hej Caroline! Klart man ska vrida solstolen! Fast ibland orkar jag inte och så kommer jag hem och har fått färg bara på den ena sidan...:(