Tuesday 31 May 2011

Mera Roxette

Hann ej skriva klart om Roxette häromdagen, blev bortkörd från datorn. Just nu fungerar bara en dator, något har hänt med laptopparna. Vi är ju 5 personer här, så det är inte lätt attt få till det...

Roxette spelade flera nya låtar från deras nyutgivna skiva "Charmschool" vilket ju var himla kul! Antar att det är Gessle som står för det mesta materialet, som vanligt med Roxette.


Här musikvideon "Way out" från den nya skivan:

                                            

Före Roxette var den grekiske sångaren Panos Mouzourakis uppe på scenen med sitt band och rockade och han var dessutom jätterolig - verkligen en underhållande artist! Mouzourakis sjunger för övrigt reklamlåten för den grekiska chokladen Lacta.

Det tidigare inlägget: "Roxettes spelning i Aten"

4 comments:

Grekland nu said...

Haha, det där med att vara fem personer som slåss om en dator känner jag igen, så var det hos oss för några år sen. Och jag var oftast den som förlorade kampen... Kul att höra hur det var på konserten. Jag tycker det är fantastiskt att Marie står på scen överhuvudtaget efter det hon gått igenom, men det kanske är som du säger bättre att de spelar in skivor än gör konserter i framtiden.

Eva in Athens, Greece said...

Ja visst är det otroligt att hon står på scenen igen, Ingabritt, efter att ha opererat bort en hjärntumör. Dessutom att hon åker runt på en världsturnering! 70 spelningar gör dom från mars till november!

Jennie said...

Visst var dem bra och Marie förtjänar verkligen en STOR applåd för sitt uppträde. Hon såg verkligen bräcklig ut.

Eva in Athens, Greece said...

Jo Jennie - samtidigt undrar jag om det är rätt att ha konserter om rösten inte håller för live-uppträdanden och åskådarna tycker synd om sångaren... Jag visste inte om att Marie haft en hjärntumör innan och ändå var jag orolig att hon skulle ramla ihop på scenen. (Om det vore för välgörenhet skulle jag kunna förstå det.)