Thursday 2 June 2011

Lyxkryssande vänner på besök!

Igår fick vi besök från Sundsvall! En jättegullig tjej, Sarah, som jobbade hos oss på Kreta för 12 år sedan, dök upp tillsammans med hennes trevliga kille, Fredrik.

De är ute på en veckas kryssning, så idag är de i Turkiet!

Ganska läckert med sådana här kryssningsfartyg, eller hur?! De har balkonger till hytterna, visste jag inte. Swimmingpool förstås, men visste ni t.ex att det finns en GÅGATA med affärer på kryssningsfartyg? Det här Bahamasregistrerade fartyget "Navigator" (Royal Caribbean) tar över 3000 passagerare och har 1.185 anställda ombord...WOW!

6 comments:

~ INA ~ Inas☆House said...

Alltid kul med besök! :)
Önskar dig en fin dag! Kramen

Tina said...

Jo då, nog visste vi att det finns gågata med affärer på färjorna.. ;o)) Dom vita båtarna som går mellan Stockholm och Helsingfors, Silja Symphony och Silja Serenade (byggda -89 och -90 tror jag..) var dom första som byggdes så. I alla fall på våra breddgrader. På google finns det massor med bilder som visar hur "gatan" ser ut..

Idag ska jag fortsätta med mitt projekt "skruva ihop IKEAmöbler".... *urk* Men tills vidare har det gått hyfsat bra ;o)) Imorgon är det slut på ledigheten och då vill jag ha hemmet i någorlunda ordning.

Önskar dej en trevlig helg med trevligt umgänge, god mat och perfekt väder... ;o))

Tina said...

Vill man ha riktig semester och riktigt koppla av är nog en sån kryssning ganska trevlig?

Eva in Athens, Greece said...

Hej Ina! Ja, verkligen! Ha en fin kväll!

Hej Tina! Var ganska säker på att du hört talas om dessa gågator...:) Du gillar ju att shoppa smink oxå dessutom! Jag har förresten köpt den där mascaran du rekommenderade i din blogg och den är riktigt bra faktiskt, så jag är nöjd! (Borde använda den lite oftare bara!)
Hoppas du hinner färdigt med möbelmonteringen ikväll!
Ha en underbar helg!

Hej Tina! Ja, det tror jag absolut, men det är klart att när fartyget lägger till i hamnarna så kan det ju bli lite stressigt för att man vill hinna se både det ena och det andra på ett visst antal timmar! Skulle väldigt gärna åka på en sådan kryssning i alla fall - hoppas det blir en dag!

Niki said...

vad mysigt med kryssning! Hade man inte varit student och levt därefter (haha) så hade man unnat sig något sånt roligt :)

Eva in Athens, Greece said...

Ja Niki, det vore verkligen kul att åka iväg några dagar sådär och känna sig lite lyxig!