Monday 10 January 2011

Kaiti Anastasaki, konstnär

Kaiti Anastasaki är en mycket populär konstnär född i Chania på Kreta, uppvuxen i Canada. Hon gör fantastiskt fina saker.

"Min avsikt är att kommunicera utan ord. Kanske röra en känslig sträng...Att få någon att se verkligheten på ett annorlunda sätt."Hennes nakna kvinnoskulpturer kan man se lite överallt här i Grekland! Fina, eller hur?


Det här blå ögat kunde jag inte låta bli att köpa. Det är ju extra roligt när konst passar in med färgerna man har tycker jag. Men det tankesättet vet jag att Kaiti INTE gillar...De här långsmala människoansiktsvaserna kunde jag inte heller motstå att köpa! De trillar nog ganska lätt omkull dock, så man får vara lite försiktig.
Fjärilarna här nedan ser man även dem lite här och var. Dessa har jag fotograferat hos tandläkaren. De tillhör dock inte mina favoriter. De är väldigt stora också.

1 comment:

Tina said...

Det syns inga fjärilar?