Tuesday 11 January 2011

Det har strulat till sig...

Tyvarr har det uppstatt nagot problem med bilderna pa min blogg! Har skrivit till ett forum och fragat. Pa mitt webalbum som tillhor bloggen syns alla bilderna som vanligt i alla fall. Hoppas det fixar sig snart! Skriver pa en annan dator nu och har inte de svenska bokstaverna just nu som ni ser...

4 comments:

sara said...

Tack så mycket, blir alltid så glad av dina fina kommentarer. Jag har faktiskt börjat planera för att ställa ut mina tavlor, ska måla lite mer och sedan börja kontakta bland annat olika bibliotek och se ifall det finns möjlighet att få ställa ut. Känns väldigt spännande =)

Tina said...

Angående den där mascaran som jag tipsade om. Den heter Double Wear Zero-Smudge Lengthening mascara. Och det finns även en eyeliner i samma serie.

Trist med din blogg när du inte får upp bilderna. Hoppas att det ordnar sej!!

Eva in Athens, Greece said...

Det måste du absolut göra, Sara! Lycka till!

Eva in Athens, Greece said...

Hej hopp Tina i stugan! O.k, verkar vara en bra mascara!
Ska skriva upp namnet och testa den!
Tack för medlidandet vad gäller min blogg! Har varit borta i 3 dagar och inte kunnat kolla upp det. Ska engagera mig ikväll!