Wednesday 26 January 2011

Ett regnigt Aten

Nu har det plötsligt blivit jättemycket kallare här. Bara 6 plusgrader ute nu. Har regnat en hel del idag.


7 comments:

Tina said...

Jag håller personligen på att frysa ihjäl och sitter gärna närmast ett element. I går gick jag på en promenad och det var faktiskt inte skönt... Men det är okej. Det kan vara vinter denna vecka så kan våren komma sen! :-D

Millan said...

Grymt fina bilder du tar! ;-)

Eva in Athens, Greece said...

Tina, håller med - det är skönt med lite kyla oxå, få bylsa på sig lite med koftor och så! Vill gärna ha lite, lite snö oxå, men helst bara en dag eller två här i Aten, blir sådan kaos annars!

Millan, vad glad jag blir! Skulle kunna vara bättre oxå! Har tänkt investera i en bättre kamera inom en snar framtid, eg borde det bli nu när det är rea...

Lisa said...

Håller med föregående talare,du är duktig på att ta fina bilder!Här har vi oxo kallt,men med ett nybyggt hus som är välisolerat och med värmen påsatt fryser vi inte inne i alla fall!Ha en skön kväll!

Carola said...

Ojdå har det blivit så kallt hos er! Här har vi fått det rejält fint vinterväder nu. 23 grader idag, det är så lagom det kan bli :)

Eva in Athens, Greece said...

Tack Lisa!
Grattis till ert nya hus! Då kan ni bara mysa inomhus medan temperaturen sjunker därute! Vi är oxå lyckligt lottade och har det varmt och skönt inomhus, och det hoppas jag att alla ni andra som läser detta oxå har!

Sådana här dagar brukar jag tänka på alla hemlösa människor som inte har någonstans att ta vägen. Någon kommun hade t.o.m farit runt och "rensat" och då tagit hemlösas filtar! En dröm jag har är att fixa ett stort hus för hemlösa. Vet inte hur det skulle gå till, men om man vore tillräckligt företagsam skulle man kunna samla in pengar, kanske t.o.m få någon rik snubbe att skänka marken till ett sådant hus! Många små sovrum ("master", med det menas att sovrummet har egen toa o dusch) och gemensamma vardagsrum och kök. Där skulle man hjälpa dessa människor att komma igång igen...Just another dream?

Eva in Athens, Greece said...

Hej Carola! Verkligen lagom temperatur! :)