Saturday 20 November 2010

Mikaela Haage


Nu ska jag be att få presentera en ung konstnärinna från Umeå! Det är min kusin Carinas dotter och hon heter Mikaela Haage och är 20 år(snart!). Mikaela går på konstskolan i Umeå. En enormt begåvad ung tjej! Kolla här!Mikaela har en blogg oxå med designteckningar m.m
http://egaamh.blogspot.com

4 comments:

Satanja said...

HALLÅ!
Gillar du Jay? Då har du förhoppningsvis hört hans band Von Benzo? Om inte, så finns de på Spotify, IN OCH LYSSNA!! Min kille är nämligen gitarrist i bandet, och vi har nu tillsammans startat en officiell Von Benzo-shop. Vi öppnade den för tre dagar sedan och har redan fått hur många beställningar som helst, vilket är skitkul :) Så det jag ville komma till med detta långa meddelande är att om du gillar Jays röst, så borde du ta o kika in i shoppen och kanske klicka hem ett album eller en tröja och visa att du supportar bandet. Länk ligger i min blogg, både i menyn och i ett inlägg. Tack för mig! :)

Eva in Athens, Greece said...

Hej Satanja! Jag vet inte ens vem Jay är och har ännu mindre hört hans röst! Jag bor ju i Grekland. Däremot var det något bekant över honom när jag kikade in på din blogg och förstår då att det var honom som Elin i Jönköping porträtterat i sin blogg. Jag tyckte att TECKNINGEN var jättefin. Men nu måste jag nästan leta reda på och höra hur han sjunger och hur bandet låter!
Lycka till med Von Benzo-shopen!

Anonymous said...

Hej Eva!
Fantastiskt fina tavlor.
MVH Rigmor

Eva in Athens, Greece said...

Ja, visst är de, Rigmor!