Sunday 21 November 2010

Första fotbollsträningen

Alex var på sin första fotbollsträning igår och jag väntade där i 2 timmar på honom...Tur att jag hade med mig kameran så att jag kunde fördriva tiden! Den här träningen var med kommunens lag, Posidonos. Det finns ett till lag som tränar på samma ställe som heter Odyssea och så finns det en privat business med fotbollsträning. Det finns fler möjligheter oxå, men vi ska kolla upp de här tre som är nära. Alex gillar fotboll jättemycket, men har som sagt aldrig tränat i ett lag. De spelar fotboll på skolgården varje dag dock! Igårkväll var han med Dimitris och kollade på favoritlaget, Panathinaikos, vilka vann som tur var!

3 comments:

Marie//Tekla Maräng said...

Hej Vad roligt att du vill vara med och tävla hos mig. Lycka till.

Anonymous said...

Hej! Dina foton är jättefina - sådana som jag önskar att jag själv tagit.
:-) MVH rigmor

Eva in Athens, Greece said...

Hej Rigmor!
Du är så jättesnäll! Tack så mycket!
Kram