Saturday 20 November 2010

Svensk konstutställning i Aten!Min vän Mary berättade om den här utställningen och den vill jag ABSOLUT gå på!
Är sur på mig själv dock att jag inte går oftare på grekiska konstutställningar!

Gallery Genesis in Athens
Presents
“absolut SVENSKT”
a collection of original artworks
by well established and emerging Swedish artists.

The vernissage will take place on Tuesday the 23rd of November 2010 at 19.30
and the show will run until the 18th of December 2010.Annette Folkedotter / Arne Frifarare / Åsa Wretman / August Sörenson / Betty Anne Mörelius

Bodil Hedlund / Elisabeth Olszewska / Fern Scott Olsson / Ingela Hamrin / Inger Södergren

Lennart Berggren / Magnus Persson / Maria Cotellessa / Martin Solymar

Meline Höijer Schou / Monica Gredmark / Stefan Lindqvist / Stefan Uhlinder

Ylva Wilhelmina FranzénThe exhibition will present a broad spectrum of contemporary paintings, sculptures and ceramic art.


Gallery Genesis.
35 HARITOS Street,
Kolonaki 10675
Athens, Greece.
Tel.: +30 211 7100566
www.gallerygenesisathens.com

--
Gallery Genesis Opening Hours:
Tuesday - Thursday – Friday 11:00 – 22:00
Wednesday – Saturday 11:30 – 15:30

2 comments:

Anonymous said...

Hej Eva! Åh så roligt att se dig. jag är o besöker Anja o Kalmar och hon visade mig ditt vykort. Jag bor i Stockholm sedan 10 år tillbaka, med sambo. Anja o jag träffas så mkt vi kan, Men det bilr ju tyvärr inte så ofta som vi vill. Anja bor i Böle med sambo o 3 barn. Jag var nere på Kreta med Michelle, kommer du ihåg henne? för ca 2 år sedan på semester, då hade jag inte varit där på ca 7 år..Vilka minnen ! Är ni nere ngt på Kreta? Jag tar med mig din mail adress, så hörs vi! Stora Kramar från Jessica o Anja. Anjas mail: anja.svensson@live.com. Jessica mail: jc@jambotours.se

Eva in Athens, Greece said...

Hej Anja och Jessica! Jättekul att höra ifrån er! Hade skickat ett vykort till dig oxå, Jessica, men det var ju hursomhelst rena chansningen med adresserna! Min son hjälpte mig att fixa facebook för någon vecka sedan, men tyvärr har jag varken skrivit där eller satt in några foton ännu. Ska FÖRSÖKA fixa det snart...Ska i alla fall mejla till er förstås!
Bamsekram!