Sunday 21 November 2010

Söndag med smått och gottI morse bakade jag en sockerkaka och gräddade de goda stekpannebröden - de är bara det godaste som finns! Receptet hittar ni här på bloggen. På ca 45 minuter har ni ca 20 sådana här - gissa om de är goda varma, med lite smör och ost...


Alex, 12 år, var på fotbollsträningen på den privatägda fotbollsskolan idag och där var det jättebra tyckte han. Där fanns 4 mindre fotbollsplaner och jättemånga barn(pojkar, en tjej såg jag bara. Annars finns det här i Glyfada faktiskt ett bra damfotbollslag, men generellt är det tyvärr inte populärt.)


Har nyss sett en väldigt bra film med Liam Neeson, irländaren som spelade Oscar Schindler i "Schindler's list" regisserad av Spielberg. Den har ni väl sett? Skitbra - som jag grät! Den filmen handlar ju om den tyske "nascisten" som räddade livet på tusentals judar genom att anställa dem i sin fabrik fastän de inte alls behövdes. Ikväll såg jag "Taken"(2008) om en f.d secret service agent vars dotter blir kidnappad av den albaniska maffian i Paris. Hur han åker dit och hittar sin dotter till slut. Mycket onödigt våld förstås, men the very bad guys får vad de behöver. På ett sätt är det egentligen kanske som en modern saga för vuxna...ganska orealistisk! Men bra!

4 comments:

Unknown said...

Hej Eva, jätteroligt att du hör av dig, jag har inte riktigt kommit igång med bloggandet än så jag uppskattar jättemycket tipsen du skrev! =)
jag kommer att fortsätta blogga så mycket jag bara kan hoppas du gör desamma! =)
hare bra.

Eva in Athens, Greece said...

Hej och det var så lite så, raring! Det ska bli kul att följa din blogg!
Kram

Linda - Mitt liv i Grekland said...

Tack så mycket Eva!! Va glad jag blev för din kommentar! Älskar att sitta och pyssla och kan sitta i timmar då jag lätt glömmer bort tiden!

Åh dom bröden såg inte helt dumma ut, ska genast leta upp receptet här på din blogg! Kanske blir frukost imorogn :)

Va kul med en till Greklands blogg, hur länge har du bott här!?

Eva in Athens, Greece said...

Go'morron Linda! Jag är oxå en pysselmänniska - borde ta mig lite mer tid till sådant bara! Har bott i Grekland massor av år...:) 20 år i Hersonissos på Kreta och nu 5 år här i Aten(Glyfada). Bloggen har jag haft sedan april i år och det tycker jag oxå är himla kul - det är ju egentligen ett pysseljobb det med, eller hur?!
Ha en bra dag!