Saturday 23 October 2010

Jeansfynd!


Igår var jag till marknaden igen och handlade lite smått och gott. Handlade även de grönsaker man behöver till "Briam", så idag blev det den rätten. Dimiris, jag och tjejerna tycker jättemycket om Briam, men pojkarna vill alltid ha något annat...Tog ett par fotografier till och satte in där receptet är. Förut fanns det inget foto på den färdiga rätten.(Fotot här är på andra grönsaker.)


Ser så fräscht och nyttigt ut med färsk fisk! Tyvärr är vi inga fiskätare, men ibland gör jag sjötunga eller havsabborre i vitvinssås.


Hittade på att jag skulle gå och fynda ett par jeans igen, eftersom jag dagen innan kommenterat om ett annat marknadsjeansfynd på mina vänners blogg; "Robin's nest" - finns på
http://scribe-increte.blogspot.com
I alla fall gjorde jag som förra gången; valde ut ett par jeans som inte var för smala nedtill, helst vill jag ha utsvängda, men det hittade jag inte. (Jag tycker man ser tjock ut även om man inte är det i stuprörsjeans!)Betalade 20 euro och gick hem och provade och de satt jättebra! Mycket underligt, precis som förra gången, så det var kul!

No comments: