Thursday 17 April 2014

Gymet tar knäcken på mig! - The Gym is killing me!

(Scroll down for English)

Jag går ju på gym sedan några månader tillbaka och det är bara hur kul som helst! Och då menar jag inte att hålla på med styrketräningsmaskinerna. Jag deltar i olika träningsprogramsgrupper och då oftast spinning. Älskar det!!!

Jag hänger med riktigt bra måste jag säga. Blir fruktansvärt röd i ansiktet, men det har jag alltid blivit, hur vältränad jag än varit. Minns i skolan när vi hade gympa. Alla blev bara lite småsvettiga medan jag och en annan tjej i klassen, Anna-Lena, såg ut som om vi sprungit minst ett maraton...:) Vi har väl bara väldigt ytliga blodkärl.

De flesta använder gåbanden för uppvärmning, men jag använder det till motsatsen. Efter träningsprogrammen går jag där en halvtimme för att kyla ned mig lite...

Det hela är inte så jobbigt när jag är där, men när jag kommer hem sedan är jag fruktansvärt trött! Och allra först MÅSTE jag äta CocoPops eller Fitness med rostat bröd! :)

Nu ska jag iväg och påskshoppa till gudbarnet! Ha en jättefin dag!☼


Since a couple of months I'm going to the gym and I just love it! I'm not using the strenght training machines (even if I should...), but joining in different group programs, most often spinning - love it!

I'm feeling completely o.k when I'm there, but when I'm back home I'm so incredible exhausted! And first of all I just HAVE TO eat Coco Pops or Fitness and toasted bread! :)

Now I'm off for Easter shopping for our godchild!

Have a wonderful day!☼

Credits:
Spinning picture from Prancing through life

5 comments:

Susanne said...

Glad Påsk önskar jag från Rhodos xx

Steve said...

Starkt jobbat! Glad Påsk!

Unknown said...

@Susanne
Härligt för dig att vara på Rhodos igen!
Kali Anastasi!

@Steve
Tack, tack!
En jättefin och Glad Påsk önskar jag dig också!☼

Unknown said...

Ytliga blodkärl, bra äntligen en förklaring, det har INTE gått över och nu har en ny ålder just startat, dvs jag svettas ännu mer... Hur det nu är möjligt! Spinna på Eva och sköt om dig!

Unknown said...

@Anna-Lena
:) Tack vännen! Kram, kram♥