Wednesday 17 April 2013

Grekisk kiosk!

Jag gillar de grekiska kioskerna! Kiosktillstånden ges förresten bara till personer som verkligen anses behöva dem, det kan vara krigsveteraner eller familjer med många barn. Det är sedan vanligt att de som har tillstånden hyr ut verksamheten.

Mysigt med dagstidningarna som hängs upp med klädnypor!

Någon kanske undrar var jag håller hus... Det är inte "bloggtorka" i alla fall, som det kallas när man inte vet vad man ska skriva om... kanske rent utav tvärtom...?! Nja, saken är den att jag har en massa jobb med annat för närvarande, så jag hinner helt enkelt inte med bloggen som jag skulle vilja.

Jag tänker dock aldrig sluta blogga, eftersom det är bland det roligaste jag vet! (Men det kan bli en del uppehåll ibland...)

Tusen tack till alla er som tittar in här hos mig, i min lilla hörna i cybervärlden - ni ska veta att jag verkligen uppskattar det!

☼☼☼


8 comments:

ღ ℬabbi said...

Lika illa här med bloggen...men det kommer :) Kram

Steve said...

Roligt med ett inlägg från dig igen.
Visst är de grekiska kioskerna charmiga, men kiosktillstånden. Ett upplägg som gjort för att bli en handelsvara.

nina said...

Jamen det var ju kul att äntligen få se ett inlägg.. efter bläckfisken..

Kram från en dedicated follower

Moi said...

Kul du hört av dig!
Att ta en paus eller två är helt ok :)

Anonymous said...

Härligt med lite bilder och några rader igen!
En annan dedicated follower

Tina said...

Man måste få ta en paus nu och då från bloggen.

Intressant det där med kiosktillstånden.

Fullblodsekologen said...

Den där kiosken ser nästan ut som de vi har här i Spanien. Überfullt med reklam på taket, plastväggar och sedan smäckfullt med tidningar. Omöjligt att hitta de man vill ha, men de som har kiosktillstånden har superkoll på vad allt hänger. Ha en fin söndag/Annelie

Unknown said...

@Babbi
Synd att du lagt ned bloggen tycker jag, den var väldigt trevlig! Skulle velat hälsa på oftare, men, men, tyvärr är det så många måsten som ska avklaras innan man kan göra det man tycker är kul. Du får meddela när du är i farten igen med en ny blogg!

@Steve
Visst är det så, men åtminstone går tillstånden inte att sälja, vad jag vet.

@Nina
:) Tack, vännen!

@Moi
Tack, Moi! Tycker jag också... ;)

@Anonym
Hmm, vem kan du vara?! Tack, snälla!

@Tina
Tack, Tina, håller med!

@Annelie
:)Hihi Ja, de verkar veta precis var de har allt!