Sunday 10 March 2013

Mördare på ängen!

Ja, det verkar i alla fall som det hänt något riktigt hemskt där! Jättemycket blod såg jag där i morse:

Ser kanske inte så mycket ut, men tänk hur mycket jorden säkert har dragit åt sig! Igårnatt sent såg jag oxå mycket riktigt en massa mystiska personer just där,  på andra sidan gatan. Jag var ute med hunden och förstod givetvis på en gång att det var fara på färde, så jag ändrade riktning.

Funderar på att kontakta polisen, men de fattar antagligen inte att jag är alla mördare och banditer på spåren. Antagligen har de redan glömt att jag faktiskt såg till att de fick fast två tjuvar som härjat här länge... hum

Go'natt!
(Eller vad tycker ni - borde jag kanske kontakta polisen?!)

Är hon mördad?
Tjuvjakt!

2 comments:

Äventyret framtiden said...

Hellre en gång för mycket än inte alls. Ruggigheter tycks vara på gång.

Ha en fin måndag i alla fall!

Unknown said...

Visst har du rätt, Karin, men den här gången fick det vara. Hoppas på att det inte var något allvarligt.