Tuesday 8 May 2012

Minska sötsuget!

Jag fick syn på detta: Från Sockerbotten till Hälsotoppen: SOCKERUTMANINGEN! NU KÖR VI! och bestämde mig för att vara med på ett hörn! Jag kommer dock inte att sluta med t.ex ris och pasta. Eftersom jag älskar choklad och helst vill ha lite varje dag har jag bestämt mig för att i första hand inte äta choklad, godis och kakor under dessa 21 dagar.

Vet att man kan bli av med sötsuget om man inte äter sött på ett tag, så det här ska bli intressant! Eva utan choklad...går det?!


Kanske någon fler har lust att haka på?

8 comments:

Gunilla said...

Hej!
Jag hakar gärna på. Har försökt nu under ganska lång tid att minska på socker ,fett och kolhydrater. Det är inte lätt men nyttigt och bra för vikten dessutom.
Go for it!

Kram

Eva in Athens, Greece said...

@Gunilla
Power!!!
☼☼☼

anitaskreta said...

Jag hänger inte på...trots att vi borde göra det hela familjen. Kanske jag beslutar mig för att hänga på....en annan dag.

Snäckskalsdalen. said...

Jag fortsätter inbilla mig att jag redan äter tämligen bra och jag är ingen godismänniska, jag vill ha mat och gärna rotfrukter. Undrar om det är bra....
Agneta kram

Grekland nu said...

Åh, lycka till! Även jag är med på ett hörn även om jag gjorde min stora brytning med sockret för två år sen. Men det är bra att man kan sporra varann och få lite nya tips!

Karin said...

Hej Eva! Jag kör på som du och tar bort choklad, fikabröd och annat väldigt synligt sockerhaltigt!

Steve said...

Alla ansatser till nyttigare födointag är förstås bra, men jag är ändå skeptisk till alla tidsbegränsade underkurer. Men visst, en begränsad ansats kan ju leda till en total förändring för att man helt enkelt känner att man mår bättre.

Eva in Athens, Greece said...

@Anita
Ja, man måste ju ha lust! Tror man måste vara lite förberedd också - att man kanske gått och funderat på det ett tag.

@Agneta
Det låter ju jättebra som du äter, så du behöver nog inte ändra på något.

@Ingabritt
Duktigt av dig som sagt. Hoppas vi andra lyckas nu!

@Karin
Det är ju jättebra om vi lyckas med det tycker jag. Än så länge går det bara bra i alla fall.

@Steve
Precis, och här är det ju ingen underkur där man ska gå ner i vikt ett visst antal kilon på ett visst antal dagar. Om man inte äter sötsaker minskar sötsuget helt klart.