Monday 14 May 2012

Svaret på bildgåtan

Monica P gissade rätt! Congratulations and celebrations!


Jag har tagit bilder på någon slags fjäril genom ett myggnät. Det är tydligen det enda sätt jag kan få en bild på en fjäril! Och inte var det en vacker fjäril heller med en massa fina färger...mer något mal-liknande...! :(

Jag ser inte ofta vackra fjärilar, men när jag gör det sitter de aldrig still...! Likadant är det med fåglar. Hur bär ni er åt egentligen, ni som tar fina fjärils- och fågelbilder?!

(Jag skyller på min kassa kamera...! Åtminstone vad det gäller fågelbilderna...)


Ha en mysig kväll!
☼☼☼

4 comments:

Anonymous said...

Haha..jaså var det det!!! Bilder med fåglar och fjärilar...man får ha tålamod och ta MASSOR av bilder och hoppas på tur :)Babbi

Malin said...

Ja men nu ser man ju den!!!

Unknown said...

Man får som sagt ta en massa bilder och hoppas på det bästa.. :-)

Eva in Athens, Greece said...

Tackf raringar! Problemet med fjärilarna är att de ALDRIG slutar att fladdra omkring, så jag har inte haft möjlighet att ta en enda bild...har flera gånger följt efter för att hoppas få en bild, men så försvinner de in på någon gård e.d...Vad gäller fåglarna måste jag skaffa en bättre kamera så jag inte behöver gå så nära...
☼☼☼