Tuesday 13 March 2012

Greklands vinnande bidrag 2012 och fantastiska Loreen!

Det blev den tippade vinnaren: Eleftheria Eleftheriou med "Aphrodisiac"

Låten påminner om en annan låt väldigt mycket, men kan inte komma på vilken...
Hyfsad, men vet inte hur stor chans den har. Sångerskan har fin röst, är söt och bra på scenen, men ändå är det något liksom tillgjort över hennes sätt...Kanske folk tycker synd om oss i år...? Å andra sidan har vi knappast råd att vara värdland nästa år...!!!

Nu när jag letade Greklands vinnare på You Tube hittade jag en sida med alla låtar, eller många åtminstone, som ska vara med i Eurovision: EUROVISION 2012 TV

Var ju givetvis tvungen då att lyssna på Sveriges bidrag, Loreen och "Euphoria" (grekiskt ord för övrigt - ευφορία...lyckorus):

Vilket framförande! Loreen är fantastisk och låten är underbar...love it! Sverige vinner i år!!! Nu har jag inte hört de andra låtarna, men har svårt att föreställa mig att något kan överträffa detta. Nu är det förstås så att det inte alltid är den bästa låten som vinner som vi ju alla vet, men när en låt är överlägsen så tar den hem segern hur som helst!

Lycka till Sverige och Loreen!
♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪
♥♥♥

Loreens officiella websida

Andra inlägg om Eurovisionsschlagerfestivalen:
Rätt låt vann! Underbara Loreen! Euphoria!
Greklands låt vidare till finalen i Eurovision
Nu håller vi tummarna!!!
Aphrodisiac - ett svensk/grekiskt samarbete!
Greklands "Melodifestival" 2012! (4 låtar)
Grekiska Melodifestivalen 2011

2 comments:

Steve said...

En genuin grekisk header du skapat.

Eva in Athens, Greece said...

Steve: Tack så mycket! Är ganska nöjd för tillfället, men det är bara en av dem som Blogger erbjuder. Egentligen skulle jag vilja fixa något eget, men det får bli någon gång i framtiden