Tuesday 20 December 2011

Är hon mördad?

Read in English: Did they kill her?

Har sett en mystisk jeep ett par gånger parkerad vid ett hus, utan registreringsskyltar. Den är inte ny och den används ju, så det verkar klart misstänkt tycker jag! Förut var jag väldigt blåögd, men nu är det nästan tvärtom...! T.ex på kvällen eller natten då jag är ute med hunden verkar alla jag möter misstänkta...de tittar konstigt eller beter sig underligt, bilar kör alldeles för sakta...som om de smyger på en...eller så kör de för fort eftersom de smiter från något...!

En dag såg jag en maffialiknande typ bredvid den här mystiska jeepen, som helt klart används till rån, överfall och mord, vad annars?!

Nästa dag fick jag beviset - den här skon låg utanför jeepen!  Vågade inte fota jeepen - tänk om mördaren får syn på mig?!

10 comments:

~ INA ~ Inas☆House said...

Självklart att det är maffian! Du måste nog gå "under jord" ett tag Eva så de inte hittar dig! :)

Kramen Ina

Emma Tiger said...

Instämmer helt med Ina, dags att sätta upp lite "Ensam Hemma"-fällor runt omkring i huset om de nu skulle vara ute efter dig!!! ;)

Eva Trillian said...

Psst! *viskar* Du vet om den här myten om svensken? Den om att vi inte bryr oss? Att vi knappt märker att vi har grannar? Att vi i alla fall inte PRATAR med grannarna om vi nu skulle ha några? Använd dig av MYTEN! Prata bara svenska och bete dig som en turist! ;-) Då kan du känna dig HELT säker! ...kanske ... ;-)

Hjem Kära Hjem/ Anna said...

Fram med skrivmaskinen...skriv en bok!!

Klem Anna

anneli said...

Eva , du skulle bli en bra detektiv!!
Men helt klart är det nåt skumt på gång ;-)
Va försiktig där i nattetider...kram
Anneli

Marina said...

Ja, något måste det ju absolut vara....

Jennie said...

Något skumt måste det ju vara. Tycker nog också att du ska hålla dig i bakgrunden ett tag. Men å andra sidan har du ju vakthund med dig, så du kanske vågar snoka lite till.

Eva in Athens, Greece said...

Tack raringar, det är skönt att veta att man har förstående medmänniskor runtomkring som inser allvaret i situationen! Ska ha er i tankarna när (inte om) det behövs vittnen i de kommande rättegångarna...jag menar, ni har ju varit med från början och känner till alla detaljer.

Anonymous said...

har du läst boken Eva Anita Bengtssons grekiska höst?
Handlar om en svensk ung kvinna som flyttar till grekland och hon misstänker något liknande, hon tycker sig se denna typen överallt och börjar göra detektivarbete, och i slutändan när hon har sina bevis i och går till polisen så viftar dom bort hennes teorier med att hon inte ens kunde se skillnad mellan grekerna hahahahah, för hon var ännu en "turist" och en dum sådan menade dom, och tror tom att i en scen så har alla på sig samma tröja och så säger dom: vem av dom är det du har sett va?

hahaha, Grekerna... ibland är vi lite högfärdiga :P Intressant litteratur på hur i alla fall en del av det grekiska samhället funkar. Och det var ju vissa fall nu senast i somras där grekiska rättväsendet och polisen fick kritik för att inte ha tagit en tjej på allvar, minns du? Hon som blev inlåst i städskrubben för att inte sitta i samma cell som männen på stationen (påstod dom). haha vilken röra...

hoppas du blir tagen på allvar om något skulle hända!

Eva in Athens, Greece said...

Har inte läst eller hört talas om den boken, Niki, men den ska jag självklart införskaffa - verkar vara helt i min stil...!!! :) Verkligen kul!