Saturday 20 August 2011

Utlandssvenskar en nationell tillgång!

Absolut!
Läs artikeln av Karin Ehnbom-Palmquist i Brännpunkt!

P.S Tipset om denna artikel fick jag genom Ingabritts blogg Aktuellt i Grekland.

1 comment:

Monica P said...

Vi är ju jättemånga som bor utomlands! Det avspeglas till en del av alla bloggar från jordens alla hörn, ofta intressant läsning (om det inte bara handlar om vederbörandes morgonfika eller annat totalprivat .)
Att vi skulle vara en tillgång för det andra landet är jag säker på. Personligen har jag vänner i kommunstyrelsen (oppositionen) här där jag bor. Den "svenska modellen" diskuteras lite ibland- inte offentligt dock-, eftersom ju Papandreou har dragit fram Sverige som föredöme i vissa frågor.
Men vad man annars ,som vanlig medborgare, skulle kunna göra är jag lite osäker på. Företagare med goda idéer har ju lyckats bra, inte bara IKEA...