Sunday 31 July 2011

Orange konst längs trottoaren...Fallfrukt kan vara vackert, men tråkigt är det ju att ingen tar vara på frukten. Förmodligen är det väl någon pomeransliknande sort, vilka är väldigt sura. Ska ta en och smaka nästa gång jag går förbi!

7 comments:

Steve said...

Det finns oxå vackert "trottoarskräp".

Äventyret framtiden said...

Borde bli gott att göra råsaft av:). Vilken lyx egentligen att låta frukten förstöras men så görs det här också i äppeltider.

Karin

Min plats i solen said...

Härliga bilder! :) Och visst är det så att det ratade ofta är det vackra. Som ett konsverk. Det hade varit roligt att veta vilken frukt det är och vad de används till.

Ha en fin söndag Eva!

Kram Lotta

Monica P said...

En gammal släkting jobbade som parkarbetare i Zappion-trädgården. Han tyckte det var kul att se på turister som pallade pomeranser och sen gjorde sura miner på riktigt...

Marina said...

Du kan väl tala om när du har testat vad det var!?

Anonymous said...

Vackra bilder.. kram nina

Eva in Athens, Greece said...

Hejsan svejsan på er alla snälla rara! Tack, är så skoj med kommentarer! Råsaft...är det helt enkelt ett annat namn för saft, Karin, eller görs det på ett annat sätt? Låter nyttigare i alla fall...
Hihi, pomeranser är alltså riktigt sura - på engelska heter frukten "bitter apelsin" dessutom...antagligen är det sådana, men tyckte att dessa var liksom mindre i storleken och tankarna gick mer åt mandarin-hållet...Jag lovar i alla fall att provsmaka och berätta hur det gick!