Saturday 18 June 2011

Shakira och Piqué på Myconos!

Read this post in English: Shakira and Piqué at Myconos, the Greek island!

Videoklipp med paret på ön. Shakira säger tack på grekiska (ευχαριστώ - efcharistó)!

Den världsberömda sydamerikanska sångerskan och kompositören Shakira kom till Rhodos över en dag för 2 veckor sedan. Den gången kom hon själv till Grekland, för att uppträda på en privat tillställning arrangerad av ett tyskt försäkringsbolag.I onsdags anlände sångerskan till den vackra grekiska ön Mykonos tillsammans med sin fotbollsspelare, den tio år yngre Gerard Piqué  (Barcelona), under stort hemlighetsmakeri. De bor på Hotell Kivotos och ska stanna en vecka.


Shakiras har precis kommit ut med en ny musikvideo, "Rabiosa ft. Pitbull":

Man känner knappt igen henne som brunett!

"Waka Waka", den officiella VM-låten för VM i fotboll 2010 är det tredje mest sedda videoklippet i historien med över 335 miljoner visningar!


10 mars, 2012
Och förutom att planera en ny resa till Grekland(hoppas jag...)spelar paret Shakira-Piqué Scrabble: Shakira-Piqué spelar Scrabble.

Shakira på facebook
Shakira på Twitter
Piqué på facebook
Gerard Piqué på Twitter
Shakira, officiell websidaFler kändisar som gillar Grekland!
Ashton Kutcher i Aten
Mary-Kate och Ashley Olsen på Patmos
Rihanna i Grekland
Dolce & Gabbana på Kreta
Kate Moss och Jamie Hince på smekmånad i den grekiska ö-världen

11 comments:

Steve said...

Kändistätt i Grekland ser jag. Lite glitter och glamour kan väl gagna landet i dagens situation. Kanske nåt att riktigt slå mynt av.
Även om det blir konkurs så finns ju de stora tillgångarna kvar. Landet, människorna, naturen, öarna. Och Cheers förstås.

Monica P said...

Snyggare som brunett! Kan inte grekiska och andra sydländska tjejer behålla sitt vackra mörka hår...

caroline said...

Va roligt för Grekland och dess invånare, att sådana världsartister gör sig besök.
Läste nu först ditt svar, när ja skrev om akvariet vi varit på i Hersonissos.
Va glad jag blir när jag läser att ni dessutom skänkt en orm och en ödla till dem, gillade detta ställe skarpt.
Men hur kom det sig att du hade dessa djur och skänkte dem?

Ha en underbar söndag!

Eva in Athens, Greece said...

Steve: Ja, vi får hoppas att det räcker...

Monica: Just Shakira tycker jag nog var sötare i blont hår, men generellt håller jag med dig - alldeles för många som färgar det blont utan anledning. Nu vet jag inte vad Shakira har för hårfärg egentligen heller.

Eva in Athens, Greece said...

Hej Caroline! Ormen hittade min man när vi grävde för att bygga restaurangen på Kreta och då stoppade han in den i en vattenflaska! Hur det gick till har jag aldrig begripit! Ödlor finns ju massor av här, men just den här var så pass stor att barnen tyckte det var lite läskigt - den bodde på vår takterrass på Kreta, så jag ringde efter de som har det där stället och frågade om de ville ha den, men att de fick komma och fånga in den själv...och de gjorde de!

Karro said...

På tal om musik. Såg snabbt på TV ett inslag om min favorit Remos. Verkar som om "svensk-greken" Dimitris med mössan som åkte ut rätt snabbt i Greek Idol ska göra sommarturne med Remos. Coolt!! Kul för honom och titta det spelar ingen roll om man åker ut tidigt eller vinner serien. Och för min del spelar det ingen roll vem som vinner på lördag, gillar båda. Även om Panagiotis är en riktigt spexkille och gillar hans stil. Men Malou minns jag redan från uttagningar och tänkte att hon kommer gå långt. Till final alltså.
Ha en bra dag!!

Millan said...

Jag blev tillfrågad att jobba på Eventet där shakira skulle uppträda ;-) Jag tror faktiskt aldrig att hon dök upp men jag tackade nej till jobbet då jag har så det räcker just nu så jag e inte riktigt säker!! Kram

Eva in Athens, Greece said...

Hej Karro! Precis så är det. Alla får sig helt klart en kick i karriären av sådana här program, även om det inte går superbra för alla sedan.
Panagiotis är jätteduktig, men tycker att han är lite överdriven på något sätt...Som du säger spelar det ingen roll vem som vinner, båda kommer att göra karriär, liksom flera av de andra. Var det inte ovanligt många riktigt duktiga i år?!
Ha dé!

Eva in Athens, Greece said...

Hej Millan! Kul att du blev tillfrågad att jobba där, vilket försäkringsbolag var det? Kan du kolla med någon som jobbade där om hon kom eller inte?! Jag läste i tidningen "Espresso" att hon varit där och det beskrevs med små detaljer...

Millan said...

Eva, jag ska kolla. Det var ett Tyskt företag iallafall. Återkommer med info men jag e nästan säker på att hon inte dök upp då hennes kille spelade Champions Leauge final samma dag :-)

Eva in Athens, Greece said...

Mycket intressant, Millan!