Wednesday 22 June 2011

Samuel Eto'o med fru i Elounda på Kreta

Read this post in English: Samuel Eto'o with his wife in Elounda, Crete, Greece

Den kamerunske fotbollsspelaren Samuel Eto'o har precis åkt hem från sin romantiska semester i Elounda tillsammans med sin fru, Georgette. Eto'o var väldigt trevlig och inte ett dugg snobbig säger de som träffade honom.

Här är han tillsammans med Ronaldino och Messi då han spelade för Barcelona. Eto'o är den näst bäste målskytten i Barcelonas historia med 105 mål på 145 matcher. Eto'o har även spelat för Real Madrid och nu för Inter.:) ("Jag bor i Europa, sover i Afrika. Beckham är snyggare, men jag är bättre" verkar det här betyda...har aldrig läst spanska. Någon?)

Den 10 mars, 2012
För det första, Grattis till Samuel på 31-årsdagen!

Sedan sommaren 2011 spelar Samuel Eto'o i det ryska laget FK Anzji Machatjkala. Han lär ha ett treårigt kontrakt med klubben värt 28,8 miljoner dollar per säsong! I och med det är Samuel Eto'o världens högst betalde fotbollsspelare! Bravo, Samuel! (Hjälp så många barn som möjligt i Afrika, men glöm inte att köpa en villa i Grekland till dig och din familj...!)

Se några fina bilder från Spinalonga nära Elounda: En båttur till Spinalonga, spetälskeön...! Jag är helt säker på att även Samuel och hans fru besökte den här mycket speciella ön!

Samuel Eto'o har en mycket fin hemsida: Official website of Samuel Eto'o
Eto'o välgörenhetsfond till hjälp för barnen i Afrika: Foundation of Samuel Eto'o
Football club Anji (Anzji), Official website
Om Eto'o på Goal.com


Fler kändisar som gillar Grekland!
Ashton Kutcher i Aten
Mary-Kate och Ashley Olsen på Patmos
Rihanna i Grekland
Dolce & Gabbana på Kreta
Kate Moss och Jamie Hince på smekmånad i den grekiska ö-världen

2 comments:

Katariina said...

Helt korrekt översatt. Fast jag håller inte med om att Beckaham är snyggare...;=)

PS. nu har jag fattat att jag bara har problem med att kommentera din blogg om jag ska identifiera mig via google kontot. Det är då som jag studsar tillbaka till inloggningsförfarandet hela tiden. Måste alltid kommentera med namn o webb adress på din sida. Har inte hänt med någon annan bloggersida.

Eva in Athens, Greece said...

Inte kroppen i alla fall, Katariina...

Vad tråkigt det där om problem att kommentera på just min blogg! Vad kan det bero på då? Kan väl knappast göra något åt det heller, för vad skulle det vara? Jag vet inte. Kanske det ordnar sig, det är ju lite problem då och då. Igår kunde jag inte lägga in foton från Picasa, men på kvällen hade de fixat problemet - stod om det i bloggen "Known issues for Blogger". Ack ja, ack ja. Kanske kan du välja "anonym" istället när du vill kommentera hos mig. :( Inget roligt alls...