Thursday 30 June 2011

Blomkvast och silikonformar till kanelbullarna

Fick en blombukett av en nattgäst - visst blir man glad av blommor! Själv väljer jag oftast annat att ge bort, men när man har en fin blomkvast på bordet är det allt lite extra fint...

Har fått så fina silikonformar att baka bullarna i av min fina kompis Marianne! Rekommenderas verkligen! På det sättet har man alltid formar hemma och så är man ju snäll mot naturen. Återanvändning är ju alltid bra!

Sådana här silikonformar finns att köpa här i Grekland också förstås. Har sett på Cook-shop (6 st för 9,50 euro om jag inte minns fel), men det finns säkert på alla dessa specialaffärer.

6 comments:

Steve said...

Den buketten missar man inte. I a f inte i den vasen. Det brukar heta kakafoni om ljud/missljud. Är det ok med kakafoni om färger oxå? Eller kanske bullefoni i detta fall.Det började med en nödlösning till blogginlägg idag, nu en nödlösning som kommentar. Var ska denna dag sluta?
Ibland är det nog bäst att inget skriva. Men, så länge avsikten är god och ingen tar skada så.......

Anonymous said...

Kanelbullar till Syntagmatorget. Omedelbart.

Monica said...

Hej Eva, supersmart, sånna måste jag köpa fast det är klart att blir ju dyrt om man ska göra ca 100 bullar men då har man ju dem kanske hela livet=) och att bidra till en bättre miljö det ställer jag gärna upp på.. ha en fin dag med kramar från Monica i SommarSverige=)

Eva in Athens, Greece said...

Haha, gillar du inte vasen, Steve?! Du har ju rätt i att den kanske inte passar till blommornas färger, men den passar i alla fall väldigt bra i köket! Hur som helst tycker jag att det är kul med FÄRG - det gör en glad - och att det kan bli supertrist om allt är så matchande och perfekt...

Anonym: :) Undrar hur länge jag måste hålla på och baka då...

Monica: Med lite tur kanske det är billigare i Sverige? Man kan ju passa på och köpa dem under rean också, det ska jag göra!

Anonymous said...

Underbara blommor i en underbar vas!! Love colours.. Nina

Eva in Athens, Greece said...

Hej Nina! Kul att höra!