Sunday 29 May 2011

Utdelning av Liebster Blog Award!

Nu mina damer och herrar ska jag äntligen ta itu med den svåra uppgiften att dela ut Liebster blogg-utmärkelsen som jag hade glädjen att få av snälla Tina med bloggen "Tinas stuga" i mars...


Jag tycker ju om alla bloggar där jag hälsar på och alla är värda en utmärkelse, men nu har jag i alla fall valt ut 5 bloggar som ska få Liebster Blog Award av mig:

AKTUELLT I GREKLAND som skrivs av frilansjournalisten Ingabritt i Naousa. (Hennes blogg har 16 följare via Google, men det skulle nog snabbt bli många fler om man kunde klicka någonstans på din blogg för att bli följare, Ingabritt...!)
Ingabritt skriver om många intressanta saker och sätter in många fina fotografier.

BAHAMASBLOGG som skrivs av Carola. En väldigt trevlig och rolig blogg med väldigt fina fotografier. Jättekul förstås att läsa hur det är för en svenska att bo på Bahamas.

EGAAH ILLUSTRATIONER som tecknas av Mikaela i Umeå. Mikaela är min kusindotter och hon tecknar så läckert, med anknytning till mode & fashion.

MILLANS BLOGG OM ALLT & INGENTING   Lättläst familjär och glad blogg som skrivs av Millan både från Rhodos och Östersund.

THE OLIVEFARMERS BLOG  skrivs av Göteborgstjejen Marina som numera odlar oliver på Kreta. En mysig och personlig blogg med korta, lättlästa inlägg tillsammans med fotografier.


Vad är Liebster Blog?
När jag fick min Liebster bloggutmärkelse.

7 comments:

Grekland nu said...

Åh, tackar tackar för utmärkelsen! Jag bugar och bockar. Och det där med att sätta in en länk för dem som vill följa har jag inte tänkt på, vet inte hur man gör men ska kolla upp det, tack för tipset...Gillar din blogg också jättemycket!

Grekland nu said...

Nu har jag redan fixat det där med länken, var ju inte svårt alls...

Carola said...

Tack snälla Eva för utmärkelsen! :)

Marina pa Kreta said...

Du e la fö' go' Eva!
Ett jättetack för bloggutmärkelsen. Nu blev jag glad! =

Millan said...

Men tack söta Eva !!! Det värmde ordentligt, KRAM

Eva in Athens, Greece said...

Varsågoda kära ni!

Unknown said...

oj oj oj ja tackar vad roligt att höra :)
jag ska lägga upp mer bilder nu, har varit lite seg på sista tiden =)