Tuesday 22 March 2011

Mystisk snubbe i nattens mörker...

Trots att jag sett det här flera gånger ryggar jag tillbaka varje natt när jag går ut med Marisa! Är precis som om det sitter någon där i mörkret och det är jätteläskigt sådär mitt i natten...

6 comments:

Tina said...

Ser faktist läskigt ut..!! ;o)

Har oxå den där boken, Rensa i röran.... Och visst har hon rätt. Man mår bättre när man rensat ur allt onödigt.. Och nu till våren ska det rensas här. Allt onödigt ska till Loppis. Och kanske även sånt som jag tror är "nödigt".... ;o))

Steve said...

Praktiskt med samma klädsel till både bil och förare. Har han/den skjorta och slips ibland?

Millan said...

ser faktiskt skit läskigt ut !!! ;-)

Eva in Athens, Greece said...

Tina, jag hoppas oxå att jag verkligen ska komma igång med att röja och rensa som sagt...du verkar i alla fall väldigt bestämd, så för dig kommer det säkert att lyckas! Första röj-rycket jag hade för några år sedan gick väldigt bra i alla fall, men nu känns det verkligen som om tiden inte kommer att räcka till...Men i slutändan är det mesta bara en fråga om BESLUT...!

Eva in Athens, Greece said...

Steve, ja verkligen - om föraren smutsar ner sig t.ex har han ett tillplattat ombyte nära till hands...dock än så länge slips-löst!

Eva in Athens, Greece said...

Visst gör det, Millan!