Monday 14 February 2011

Glad Valentin!

Ha en underbar dag idag med mycket kärlek!

Grattis till min snälla, rara Pappa som fyller år dagen till ära! Min gulliga mamma fyller år på Juldagen, men då skrev jag inte här i bloggen tyvärr. Mamsen och Papsen, jag älskar er av hela mitt hjärta!

4 comments:

Carola said...

Glad Valentin till dig också!

Steve said...

Vi provade ditt Fakésrecept på Alla Hjärtans Dag. Soppan smakade utsökt. Fetaosten blev en helt ny smakupplevelse som varm i soppan. Är annars mest van att äta den kall, som t ex i grekisk sallad. Det blev förutom ett gott bröd både rött vin och vatten till soppan. Kanske i fel proportioner för att vara kretensiskt korrekt, men en ljuvlig måltid blev det i alla fall. Tack för tipset.

Eva in Athens, Greece said...

Det var verkligen roligt att höra, Steve!

Eva in Athens, Greece said...

Carola, thanks dear!