Friday 21 January 2011

Takstuckaturer m.m i café/bar

Som jag berättat tidigare, bl.a här, så ska vi alltså öppna en kafeteria/bar här i Glyfada, eftersom vi har så mycket grejer från restaurangen på Kreta. Vi har hyrt en lokal i en nybyggd fastighet. Inte ens väggar fanns.
Ja, så byggs många lokaler som ska hyras ut till affärsverksamhet, så att de som hyr kan göra som de vill. Just nu håller det på att målas, kakelplattor läggs in...fönster och dörrar är beställda m.m.

Några bilder jag tog där idag:
Som ni ser görs det även här stuckaturarbeten som jag skrivit om tidigare bl.a här. Dekorationer i tak och på väggar, hyllor m.m av gipsmurbruk (gipsplattor är det som används mest i moderna stuckaturarbeten).

14 juli, 2011
Kafeterian öppnade den 1 april (ej skämt...). Välkommen till vår facebooksida: Cheers cafe, och förstås även till caféet på fika, glass, lunch eller varför inte en svalkande drink i sommarhettan?!

6 comments:

Tina said...

Nämen, åh, då måste jag komma och fika om jag besöker Aten. Gör mer reklam för stället när det är klart!

Millan said...

Wow vilken stor och fin lokal!! Vad kommer ni ha för inriktning? Ska bli kul att följa utvecklingen ;-)
Jag läste precis om ett fik i New York som hette just FIKA och drivs av 2 svenska killar. Det var super coolt !! Kanske nått ??

Tina said...

Vilken bra ide att låta hyresgästen bygga till lokalen så som dom vill ha den. Något att ta efter här i norr... ;o))

Steve said...

Jag älskade stuckaturerna, taklister och takrosetter, i vår förra sekelskiftesvåning men ser nu att jag även tilltalas av moderna stuckaturarbeten. Vackert, stilrent och harmoniskt. Perfekt för en avkopplande fikapaus.

Ika said...

Ser fantastiskt ut, vilket tak, ska bli kul och följa utvecklingen och lycka till :-)

Eva in Athens, Greece said...

Hej på er allihopa! Va' kul med så många kommentarer! Det ska alltså bli en kafeteria/bar, men även med lite mat. Vi har haft funderingar på att ta namnet vi hade på restaurangen på Kreta, "Cheers", men förmodligen blir det ett grekiskt namn istället. Vi kommer att gå ut mycket med att vi ska spela grekisk musik, eftersom ställena här i Glyfada inte gör det. Ska visa mer foton på hur det framskrider framöver...
Hej svejs och Tack!