Sunday 16 January 2011

Fantastiskt trädhotell i Norrbotten


I Harads(nordväst om Boden) i Norrbotten kan man nu bo på ett nytt trädhotell. Ett av rummen ser t.ex ut som ett fågelbo! Fantasi finns det gott om! Något knasigt är dock att de vill att rummen ska smälta in i naturen och trots det målat ett i knallröd färg. Ett annat är gjort av speglar så det är väldigt svårt att se det, vilket får mig att undra hur många fåglar kommer att flyga ihjäl sig där?

5 comments:

Tina said...

Vilka häftiga rum!! Men var är nödutgången om det blir strömavbrott i kojan med elektrisk stege..?? ;o) En mycket smart ide av det där paret.... Men jag fick samma tanke som du med spegelkojan. Stackars fåglar! Dom smäller i mitt badrumsfönster som är så undanskymt, så hur ska det inte vara med den spegelmängden..?

Kul att du ville bli följare ;o)

Eftersom jag jobbar i skift och reser mycket i jobbet så skriver jag lite ojämt. Ska försöka ta mej i kragen och fota runt lite här på ön och ge lite sightseeing åt mina läsare. Tycker själv att det är jättekul med bilder från städer/byar där bloggare bor. Åland är ju en turist-ö som dör ut på vintern. Men det är vackert alla årstider tycker jag.

Eva in Athens, Greece said...

Jag blir oxå glad för din support - tack!
Fixa gärna till din image som följare! Om du sätter dit en bild och länkar till dina bloggar kommer flera att kika in den vägen. Som det är nu kan man bara se vilka bloggar du följer när man klickar på din ruta. Inte går det att lämna meddelande heller, det är ett komplicerat kapitel - håller på att undersöka det...:)

sara said...

Ja, jag är otroligt glad över mitt fina fynd =)

Carola said...

Jag har sett det där hotellet och tyckt att det såg häftigt ut, men du har ju rätt angående fåglarna. Det hade jag inte en tanke på.

Eva in Athens, Greece said...

Det verkar som om de som byggt det inte heller tänkt på det, Carola, och det är ju förvånansärt faktiskt av skogsmänniskor. De kanske skulle kunna sätta upp ett skyddsnät runtom? Men då kanske fåglarna fastnar i det...