Saturday 22 January 2011

Ekologisk matvaruaffär i Aten

Soffjakten fortsatte idag, men har fortfarande inte hittat någon perfekt...det slutar nog med någon från Ikea i alla fall. Var bl.a till en ny Neosetbutik (känd möbelfirma i grekland) i Alimos, in mot stan.


Mittemot där fick jag plötsligt syn på en nyöppnad ganska stor livsmedelsaffär med ekologiska och traditionella lantprodukter som de hade visat på TV. "Violojiká Kiriakidis". Så jag gick in där och kollade: väldigt fräscht och fint och verkligen mycket ekologiska produkter. Finns alltså i Alimos, mittemot Neoset.

Ekologiska produkter har alltid en garanti på sig. Vi handlar inte så mycket ekologisk mat i vår familj, men köpte förstås några saker där idag som ska provas.

Måste knoppa in nu, är supertrött...Natti, natti!

2 comments:

Tina said...

Det där med din soffa låter likadant som en byrå/hylla som jag söker.. Har hållit på och letat i snart ett år men det ser ut som om jag måste vända mej till IKEA. Har letat på loppisar i hopp om att hitta något annorlunda, men utan resultat.. Tillsvidare ligger sakerna i flyttlådorna. Börjar bli så van vid det och det är ju inte bra... ;o))
Idag ska jag på jobb igen och då blir det mindre tid till att läsa bloggar och att kommentera, men får läsa och skriva ikapp när jag är hemma igen.

Eva in Athens, Greece said...

Ha det så bra på jobbet, Tina i stugan!