Friday 10 December 2010

Konstverk av mig...

Nu är jag färdig med de tre konstverken jag hållit på med ett tag, de ska bara signeras. Det med löven och det med de två runda ringarna gjorde jag i våras. Är lite kall konst kanske - minimal, men det borde ju ligga helt rätt i tiden...Skulle vilja göra lite mer sådan här typ just nu, men längre fram vill jag jobba med mer färger, varmare!


6 comments:

Tina said...

Men så fint! Hur stora är tavlorna ungefär? Är detta ditt jobb eller hobby?

Eva in Athens, Greece said...

Hej Tina! Va' roligt att du tycker de är fina! Draken och olivkvisten är ca 65x65, de vågiga ränderna och löven ca 125x50 och den stora med cirklarna är väl ca 100x210 cm. Jag har alltid tyckt det varit roligt att måla, men nu funderar jag lite på att gå och fråga i något galleri om de är intresserade av att sälja det! Är alltså inget jobb...ännu...men det kanske kan bli?! Vet verkligen inte, men med tanke på så många verkligt fula tavlor man sett på gallerier så borde väl mina oxå gå att sälja tycker jag. Det är ju tur oxå att alla människor har olika smak! Jag blev verkligen superglad för din kommentar - då finns det fler än jag som gillar mina tavlor! Tack, tack!

Har skrivit en kommentar till under inlägget "Lägre elräkning med äggklocka!" till dig, Tina!

Anonymous said...

Hej!
Vilka vackra tavlor. Den med draken är ju bara så fin. Vilka underbara färger! Man blir glad att titta på den.
Du är verkligen duktig och jag tycker verkligen att du ska gå till gallerierna och visa dina konstverk.
Hoppas att få se fler exemplar på din konst här på din mycket intressanta och fina blogg. Lycka till!!
Susanne

Eva in Athens, Greece said...

Hej Susanne!
Men så snäll du är! Tusen, tusen tack, du anar inte hur glad jag blir!

Kram, eva

Anonymous said...

Fantastiskt fina tavlor. Jag tycker, som jag sagt, att du också tar så fina kort och det du sytt/fixat är såå snyggt, t.o.m. maten på tallrikarna är snyggt arangerade.

Du har verkligen blick för vad som är fint. Så du ska absolut börja kolla runt bland gallerier osv. Det här säger inte bara för att vara snäll utan jag tycker verligen att dina verk är väldigt vackra. /Rigmor

Eva in Athens, Greece said...

Tack Rigmor! Blir jätteglad! Jag kanske knatar iväg någon dag då... Man har ju inget att förlora på att fråga i alla fall! Och med tanke på att författarinnan till Harry Potter fick nej av de 5 första bokförlagen hon gick till(!) behöver man ju inte deppa ihop om de inte gillar tavlorna heller!
Ha en skön vecka!
Kram, eva