Saturday 23 October 2010

Vacker sten...

Mon, May 10, 2010 14:36

Titta vilken vackert målad sten. Jag var på en bank här som jag aldrig varit på förut. Den här stenen låg innanför glaset där kassören satt. Vilken fin sten sa jag. Du får den sa han. Inte ska du väl ge bort den där vackra stenen sa jag. Jo, sa han, ta den du, jag vill inte ha den. Tack så mycket då sa jag...Och så tog jag den! Den är min nu!

Är på kontoret igen. Telefonen funkar, men inte internet. Jag är jättesur!

4 comments:

Anonymous said...

Posted by nina Tue, May 11, 2010 19:21

Proffsig och stylish bakgrund för att vara nybörjare, bloggvärlden välkomnar dej! Mysig sten-story, gå inte till den banken mer, han är säkert förälskad. Skriv så det tar fyr i tangenterna tös...

Eva in Athens, Greece said...

Tue, May 11, 2010 21:17

Hej Nina!
Kul att du tittar in! Hoppas att du inte bara läste sten-storyn...
Du måste absolut starta en blogg du oxå - det är jättekul faktiskt!
Kram

Anonymous said...

Hej!

Dina foton är jättefina.
/rigmor@sverige.nu

Eva in Athens, Greece said...

Tack så mycket, snälla Rigmor!
Kram