Tuesday 15 June 2010

Fint konstverk av ölkapsyler!

Jättevarmt idag oxå, men någon större skillnad mot igår var det inte. Får väl se hur det blir imorgon...de har ju varnat att det ska bli närmare 40, från idag...

Min kompis Marianne är ute och reser i Californien med sina döttrar och de har en resedagbok som jag följer. Jättekul att läsa under tiden någon man känner är ute och reser! Hade bara hört talas om det tidigare. Kul, kul!

Igår var jag med Marisa till veterinären och hon fick den årliga sprutan. Hon GILLAR inte att gå till veterinären, men gör i alla fall inte motstånd. Hon löper nu sedan 2 dgr, brukar hålla i hela 3 veckor. Ganska tröttsamt. De sista 10 dagarna är värst, det är då man har han- hundarna efter sig på varje promenad...En gång var det 3 st utanför på gatan och väntade på oss för varje promenad. En är särskilt enträgen, han sover utanför t.o.m då det regnar!

Det finns ju många lösa hundar tyvärr fortfarande här i landet, men faktum är att de flesta, åtminstone här i Glyfada, har hem. Ägarna orkar bara inte gå ut med dem, så de får gå ut själva! Tror dock att detta kommer att ändras inom en snar framtid eftersom de flesta verkar vara lite äldre hundar. Inbillar mig att de som skaffar hund nu inte gör så.

Hos veterinären fanns det här fina konstverket:
Som ni ser är det tillverkat av ölkapsyler! Huvudet och svanstippen av papermachie.
Ha en trevlig kväll!

No comments: