Friday 8 October 2010

BBQ-dörrar!

Fri, May 21, 2010 22:20

Idag har det varit mulet och regnat oxå ganska mycket. Det kan nog behövas.
Det hade gått bra för Elina på skrivningen idag. Hon tror att hon bara har ett ord fel!
I Sverige förekommer det tydligen oxå några slags nationella skrivningar. Hur används de? De är väl förmodligen som ett extra underlag till de vanliga betygen, eller? När jag gick i skolan hade vi några prov som kallades standardprov minns jag. Minns dock ej om de var anonyma, för att kolla klassens nivå, eller om de oxå användes som betygsunderlag.

Har suttit och läst mycket på internet idag, en sajt som heter webbshop.se! Ja, jag funderar på att kanske öppna en e-butik. Det är några produkter som man aldrig ser på den grekiska marknaden och som jag verkligen skulle vilja införa. Har tänkt på det i flera månader, men det känns ju alltid lite jobbigt när man inte riktigt vet hur man ska börja.


Har målat den här BBQ'n som vi har utanför vårt kontor, ja, d.v.s trädörrarna. De var omålade och fula. Väldigt konstig form på den lilla dörren till höger tyckte jag och försökte måla den så att man inte direkt skulle lägga märke till det:


Ska oxå sätta in en bild på hissdörrarna vi har här i huset där vi bor:


På dem har jag satt klistermärken från Ikea, ni kanske känner igen dem. Det blir verkligen sådan skillnad. Har satt en blomma med stjälk på insidan av hissdörrarna oxå.
Det var förresten precis här jag såg inbrottstjuvarna smyga uppför trappen natten till i måndags, då jag kikade ut genom titthålet i dörren...
Numera låser vi den här gröna dörren med nyckel om nätterna. Förut var den låst utifrån, men gick att öppna inifrån. Det innebar att det var ganska lätt att med ett smalt verktyg styra undan låskolven.
/eva

2 comments:

Anonymous said...

Posted by Marianne Tue, June 01, 2010 18:48

Fint!!!

Eva in Athens, Greece said...

Posted by eva Wed, June 02, 2010 09:13

Thanks, dear!