Sunday 26 September 2010

Vårt kök, # 2


Det här är fortsättningen på ett annat inlägg.

Ikeatavlan med muggarna som hänger till höger om klockan hade jag sett långt innan vi flyttat hit. Jag minns att jag stod och höll i den för att jag tyckte så mycket om den, men tänkte att den här skulle ju passa bäst i ett kök. Därefter glömde jag den helt. Något år senare när vi var på Ikea fick jag syn på den och tänkte att men kära nå'n - det är ju precis de färger vi valt till köket! Det är så konstigt eftersom det är en ganska ovanlig färgkombination; lime, turkosblått och brunt. Ibland undrar jag om jag undermedvetet hade tavlan i tankarna då jag valde tyget. Konstigt är det i alla fall! På de små tavlorna till höger om vägglampan (andra bilden uppifrån) har jag skrivit Fader Vår på den ena och den grekiska versionen av samma bön på den andra. Vi brukar inte be bordsbön så då tänkte jag att man åtminstone kunde ha dem på väggen - är väldigt nöjd med dem!

Scrolla nedåt och läs första inlägget om vårt kök! Eller klicka på etiketten "Heminredning" i högerspalten och scrolla neråt där, ifall inlägget inte finns härunder.

No comments: