Sunday 26 September 2010

Vårt kök


Oj va' kul - nu tror jag att jag har kommit på hur man kan skriva till varje bild här på Blogger! Ja, man tillhör ju inte direkt datagenerationen...Det var faktiskt lättare på min blogg på One.com, just det med uppläggningen av bilder och text. Det var även enklare att sätta in olika banners (banner är bilden överst på första sidan på en hemsida, blogg etc om ni händelsevis inte visste det!...), men annars är det mycket mer funktioner och möjligheter här på Blogger.

Det här är en bild på vårt kök. Eftersom jag oftast tycker att det är svårast att hitta ett tyg man gillar i just de färger man vill ha bestämde jag mig för att börja med gardintyget då det var dags att inreda köket. Blev direkt kär i ett tyg med blommor och blader i färgerna ljus- och mörkbrunt, limegrönt och turkosblått. Nu syns inte gardinerna här, men det är samma tyg i duken på bordet. Bordet beställde vi av en snickare eftersom jag inte hittade rätt storlek och färg. Våra köksskåp är i wenge nedtill och överskåpen i vanilj, men jag ville inte ha ett mörkt bord i köket och inte heller ett bord i färgen vi har på överskåpen. Stolarna hade vi sedan förut och färgen blandades till efter tyget. Valde den turkosblå färgen istället för lime eftersom jag visste att det skulle vara svårt att hitta accessoarer i den färgen. I motsats till lime som man kan hitta det mesta i.

Nu när jag ville sätta in en till bild hamnade den överst till vänster och styrde omkring texten, så allt blev helt fel. Sån't där blir jag skitsur över! Hoppas verkligen att det bara är jag som inte fattat hur man skall göra! Så nu får jag fortsätta i ett nytt inlägg...

2 comments:

Carola said...

Å vilket härligt kök! Jätte fräscht och fint. Hade jag möjlighet så skulle jag hålla på med renovering tror jag. Jag ville bli snickare när jag var liten och arkitekt när jag blev lite större. Jag har ingen aning om hur det sedan kom sig att jag blev sjukgymnast och dykinstruktör. :)

Eva in Athens, Greece said...

Hej Carola! Kul att du gillar det! Jag tycker jättemycket om den färgkombinationen! Jobbar du där i Bahamas oxå? Det kan ju inte vara så lätt att hitta jobb där, eller? Tänk att vara dykinstruktör! Häftigt tycker jag förstås som aldrig dykt med utrustning...
Have a nice day!