Monday 2 March 2015

Athens by Daniel Rhodes

I found this nice video of Athens made by Daniel Rhodes in Australia! The photo above is his as well, from his album "Athens Storms".

Verkligt fin och annorlunda video av Aten gjord av Daniel Rhodes i Australien:


Have a nice day!!! Ha en fin dag!!!

4 comments:

Channal said...

Vackert! Blir lite nostalgisk! 1982 åkte jag och en vännina till Rhodos med Club33 :-) På samma hotell bodde det en hel skolklass från Athen. Blev störtförälskad i en Grekisk Gud! Haha lång mörk o så snygg! Vi brevväxlade ett par år. Minns hans adress än, ler! Blev hembjuden till hans familj i Athen 1984. De bodde i ett fint hus i ett område som hette N Ionia tror jag. Finns det kvar?!! Blev lite nyfiken på min tonårsförälskelse! Kul och spännande! Har inte varit i Athen sedan dess. Men många öar har jag besökt!

Ha en underbar dag i vackra Grekland. KRAM Anna

Steve said...

I like it even if it is to hectic for my taste.

Unknown said...

@Channal
Hej Anna! Härligt med sådana minnen...! Javisst finns Nea Ionia, men det är långt ifrån mig. Kanske den grekiske guden finns på facebook...? ;)
Kram!

@Steve
Tack, Steve! Ha en fin helg!
☼☼☼

Channal said...

Jag är nyfiken av mig!! Han finns inte där. Har redan kollat :-) Kanske du vill leka detektiv! Hittade dig på fb nu i morse! Kul!! Varje år åker vi till Grekland. Har många fina bilder på min blogg och du vill se dem. Gå under "voyage".

Kramar Anna