Friday 28 March 2014

Träffade bloggvännen Uhanna ღ Met my blogfriend Uhanna

Scroll down for English

Igår träffade jag Johanna med bloggen Uhanna inne i Atens centrum. Vi promenerade en liten stund och hon visade mig sina favoritställen - kul! Hon känner till innerstan mycket bättre än vad jag gör.

Vi tog oss varsin frappé (kallt kaffe av "Nescafé") på ett café och surrade på om dittan och dattan och hade det allmänt trevligt!


Yesterday in the afternoon I met my blog friend Johanna with the blog Uhanna in the center of Athens. We took a small walk and she showed me her favourite places - great fun! She knows downtown Athens much better than I do.

We sat down in a café and had a frappé (cold coffee), chatted about this and that and had a really good time!

Hope to see u soon again, dear Uhanna!Have a good day folks! Ha en fin dag kära ni!
ღღღ

Kanske av intresse:
En dag i Psirri och på Omonia
Alla svenska bloggar i Grekland

2 comments:

Moi said...

Det som är givande med bloggvärlden är just det - att man träffar nya människor!

Unknown said...

Ja, det var verkligen en överraskning för mig då jag började blogga för snart 4 år sedan, Moi! Jag började med min blogg eftersom jag tycker det är jättekul att både skriva och fotografera. Kunde aldrig drömma om att man skulle komma i kontakt med så många underbara människor!
Kram, kram