Monday 3 February 2014

Gamla foton från Mykonos ☼ Old pics from Mykonos


Bara några gamla fotografier från Mykonos som jag scannat från mitt fotoalbum.

Just a few old photos from Mykonos I scanned from my photo album.

6 comments:

Steve said...

Härliga bilder

Marina said...

Kan bara instämma - härliga bilder!

My kids' Mom said...

Ha, jag har många glada party-minnen från Mykonos :-) ….fast våra föräldrar trodde att vi var på Egina förstås. Vad farligt egentligen nu när man är vuxen, och mogen, och har egna tonårsdöttrar. Tänk om det hade hänt något och våra föräldrar hade letet efter oss på helt fel ö…men så har jag somnat i en taxi i Dubai också, som ung flygvärdinna, och det hade ju kunnat sluta hur illa som helst. Jag ryser när jag tänker på det. Hua mej ja.

Mykonos är en vacker, vacker plats.

Mvh,

Anneli

Elle said...

Fint med lite "varma" bilder nu i februarikylan. Men tänk att jag aldrig varit i Grekland!
Här har vi visserligen grönt och snöfritt, men nu längtar man efter våren och värmen.
Ha en skön vecka!
Kram Elle

Anonymous said...

Vilka vackra bilder. Jag blir ressugen.

kram
Birgitta

Unknown said...

Tack snälla ni för fina kommentarer!
☼☼☼