Thursday 23 January 2014

Seg grön groda!☼Chewy green frog!

(Scroll down for English)

Jag letade efter det här inlägget p.g.a grodan (varför får ni se imorgon) och upptäckte att det inte var publicerat här i bloggen.

Hersonissos, KretaPosted by eva Mon, July 12, 2010 00:41
Spanien vann ikväll och nu är det alldeles tyst i byn. Holländarna är inte glada. Vi har haft jättemycket holländare här ikväll som kollat på matchen på våra tre TV-apparater och vi har sålt mycket dricka. Full rulle, men det hade varit ännu bättre om de vunnit oxå...

Det har börjat en ny kamaki här ikväll. Det är ju en person vid entren som pratar lite med folk som går förbi och försöker få dem att gå in och sätta sig. Här i Grekland finns det inkastare medan det i Sverige finns utkastare...!!! Ganska kul! Det är nog det svåraste jobbet som finns här - man måste verkligen ha någon sorts talang och charm för att lyckas med det.

Det här är mitt favoritgodis! Sega gröna grodor - skitgoda! Klädnypan råkade bara vara i närheten.


I was looking for this post because of this green frog candy, but I couldn't find it. Then I saw it wasn't published here in the blog.

I love this chewy candy! Unfortunately I can't find it here in Athens. I have only seen my favourite green frogs in Hersonissos, where we are spending the summers.

Do you like this kind of candy...? Anyone out there who also loves green frogs?!:)

2 comments:

Steve said...

Inte bara ögon känsliga för grönt förstår jag.

Unknown said...

:) Hihi, nej grönt är inte bara fint, det är gott också! Och kanske framför allt - Grönt är skönt!
☼☼☼