Sunday 19 January 2014

Utomjordingar har snott mina blogglistor!!! - Aliens stole my blog lists!!!

(Scroll down for English)

Jag har fått panik nu! Mina blogglistor har försvunnit! Jag upptäckte det i morse, men smart som jag är har jag allt räknat ut var dom tagit vägen!!! Mig lurar dom inte minsann! Igår var nämligen det här flygande tefatet parkerat på snigelängen...

Kommer även ihåg att precis samma sak skedde när jag hade köpt ett domännamn till fotobloggen...
så nu gäller det bara att återställa listorna och hoppas på att jag inte glömmer någon.

I'm in panic at the moment! My blog lists have disappeared! I noticed this now, but clever as I am I know exactly what has happened!!! As you can see we had an Unidentified Flying Object parked here yesterday, so i'ts quite obvious...!

I also remember though that exactly the same thing happened when I had bought the domain name for my photoblog...so now I just have to restore my lists and hope I don't forget anyone.

Have a nice Sunday! Ha en fin söndag!
☼☼☼

3 comments:

Steve said...

Dessa utomjordingar!

Marina said...

En av mina mardrömmar...att något ska hända så allt liksom bara far iväg ut i cyberspacen...

Unknown said...

@Steve
:) Ja, man tycker verkligen de kunde lugna ner sig lite.

@Marina
Precis! Det värsta skulle ju vara om alla ens inlägg försvann...! men man kan ju spara dem. Det blev gjort nu för mig. Om man går till övriga inställningar hittar man hur man går tillväga. Kanske finns fler sätt oxå.