Sunday 16 September 2012

Efter regn kommer solsken!

Har regnat en hel del inatt och även ett par skurar under dagen. Skönt för jorden! Temperaturen är även den riktigt behaglig, 24°.

Trumpetrankor tror jag att den här fina busken heter på svenska. Älskar de orange blommorna. Väldigt vanlig som häck här i Aten.

Mer bilder på "flaskträdet" kommer en annan dag!


Vissa tar det bara lugnt!

 Rosmarin

Började typiskt nog måla altangolvet igår. Stängde av bevattningen för att det inte skulle bli blött första dagen... Som tur är har jag valt något som är avsett för båtar!

Ha en härlig dag!
☼☼☼

En liten snutt av "Πέφτει βροχή" (Pefti vrochi = det faller regn) med Nana Mouskouri från ett uppträdande på Herodes teater vid Acropolis.

3 comments:

Moi said...

Kan bara ana doften som sprider sig efter regnskurar...medelhavsdofter <3

Gunilla said...

Jaso Eva!
Visst är det härligt med regnet som förvandlar allt brunt och bränt till den skiraste grönska. Tänker då framför allt på vad som händer under olivträden. Så vackert även om det är ett ogräs.
Kommer du ihåg gardintyget som jag skrev om i våras. Blått grönt och gult och guld. Om du vill ha det så skickar jag det till dig. Ett vackert tyg som inte riktigt passar in hos mig.
Kram

Eva in Athens, Greece said...

@Moi
Mmm, det är finfint...men det är det ju i Sverige oxå!

@Gunilla
Jag älskar det vackra tyget, så det vill jag jättegärna! Så gulligt av dig! Jag har lite olika tyger, kanske något av dem skulle passa hos dig? Du kan väl maila mig; grekisksallad(a)hotmail.com
Kram, kram♥