Monday 2 July 2012

Heminredningsidéer för tonårsrum m.m m.m!

English: Interior design ideas, teenagers rooms and more

Jag har lite funderingar om hur jag ska fixa om vår utflyttade dotter Elinas rum till vår 13-årige son.

Min kompis Filio har visat mig den här sajten,  Houzz.com - en sajt med tusentals fotografier av olika rum. En sajt för att ge heminredningsidéer helt enkelt, men supersmart! 

Man kunde fixa en sådan här widget till sin blogg, så jag valde ut några bilder (16) på tonårsrum - dock fick det bli både för flickor och pojkar. Klicka på pilarna på den svarta linjen för att se alla bilderna.

Vad jag själv får lite inspiration av just nu är den breda linjen som finns på en vägg, och gillar även de 12 tavlorna med svart ram på en annan bild.

Gillar ni att hålla på med heminredning? Kanske ni har en bra idé till vår sons rum?!
Har inte tänkt fråga honom så mycket faktiskt....   Frågar man är risken att han vill ha något som bara kommer att vara o.k ett par år, och vill man inte göra det så har man en sur tonåring istället för en glad över sitt nya rum...

Trevlig kväll!

6 comments:

Anonymous said...

Oj vad svårt..många snygga rum..jag gillar nog mest den med en turkos vägg samt turkosa hyllor som killrum. Inredning är kul om man har råd:) Lycka till med inredningen..hoppas han blir nöjd. Kram

Semester & Mat said...

Va roligt att göra om!
Finns så mycket fint när man börjar på kika och ju mer man kikar desto svårare blir det ;)

Kram

Unknown said...

Gillar det sista alternativet, förutom att jag även gillar när det är turkos med! Älskar den färgen helt enkelt och såå grekisk! Naturfärger är även hot tycker jag, kombinerat m naturmaterial. Trä, skinn, kanske en fårskinnsfäll...Belysningen viktig och nåt grönt i detta. Lycka till! ... och som vanligt en bra widget du hittat :)

Elle said...

När jag inredde barnens rum (4) valde jag att måla alla väggar vit, förutom en fondvägg i en av barnen vald färg. Ene sonen har tex ljusgrönt som älskrlingsfärg. Därför kombinerar jag sängkläder och annat deko i grönt. Om de sen tröttnar är det bara att måla om EN vägg och byta sängkläder...typ.

Linda - Mitt liv i Grekland said...

Gillar sängen som blir som en hörn soffa! Perfekt!

Måste kolla in på den hemsidan, älskar inredning!! :)

Eva in Athens, Greece said...

@Bittans
Det gillar jag oxå, speciellt fint med sådana långa hyllor! Inredning ska helst inte kosta mycket. Det gäller att vara smart och återanvända så mycket som möjligt, s.k "Green design" som jag tror det kallas i USA. Ju mer man återanvänder desto miljövänligare. På kuppen får man hjärngymnastik och personlig inredning! I vårt fall blir det enkelt eftersom vi har möblerna, egentligen ska det bara målas om - ska visa före och efter så småningom.

@Caroline
Så är det. Just det här rummet är aningens knepigt eftersom det är väldigt högt i tak och fönstret sitter högt upp, vill försöka harmonisera det med målningen... hoppas jag lyckas.

@Anna Karin
Låter läckert som du beskriver det med naturfärger och narurmaterial, ska ha det i tankarna. Tack!

@Elle
Supersmart verkligen, Elle! Vitt är väldigt fint och tillsammans med en färg sådär blir det ju väldigt fräscht.

@Linda
Den gillar jag också, det rummet är väldigt fint över huvud taget!


Tack och kram till er alla!
☼☼☼