Saturday 5 May 2012

Athens Calling...

Undrar vad ni gör en kväll som denna...?

Jag sitter nu här igen med min sega laptop trots att jag gärna skulle slängt ut den! Vet inte vad det är fel på, våra datorer eller uppkopplingen till Internet generellt här i Glyfada - kanske både och. Det kan ta flera minuter för en sida att uppladdas. När jag håller på och skriver något kan internet plötsligt försvinna och det jag skrivit helt raderas om det är ett mail t.ex. Om det är ett inlägg här på Blogger försvinner även en hel del - verkar vara något fel på Spar-funktionen dessutom. Har ni märkt det? Men det är väl antagligen för att alltihop fungerar dåligt här...

Suck!

Ibland tänker jag att jag skulle kunna flytta p.g.a detta!!! Det gör mig verkligen så frustrerad ibland. Samtidigt är ju det verkligen löjligt hur beroende man kan bli av en fungerande dator...speciellt när man tänker på hur många människor det finns både här i landet och i övriga världen som inte ens har mat för dagen.

Bilden på kissen högt upp i den långa trappen har jag tagit någonstans i Grekland för många år sedan, då vi var några tjejer som ö-luffade. Tycks minnas att det var i Rethymnon på Kreta.

Började tänka på låten "London Calling" med The Clash som var en stor hit på den tiden nu när jag skrev:
 

Ha det bäst!
☼☼☼

8 comments:

Uhanna said...

Ja, segt internet och märkliga öppettider är nog någonting som även jag kommer störa mej på nu när jag flyttar. Men mest mysigt ska det bli!

The Clash är ett riktigt bra band. Jag älskar låten Hateful. :D

Kalinyxta file.

Mimmi said...

Önskar dig en mysig & skön helg ღ
KRAM

Malin said...

Jag böt både operatör och dator och fick min seeeeega datavärld att bli betydligt bättre.

London calling ja du. Minnen från brorsans pojkrum och LP-skivor när vi växte upp. Ha en skön helg!

Kram

Snäckskalsdalen. said...

Sega linor med för lite kräm i (hör du vad jag snappat upp av dom yngre.....) är inte roligt!
Agneta kram

Eva in Athens, Greece said...

@Uhanna
Det är inte säkert att du kommer att ha segt internet. Dottern i Zografou har jättesnabbt t.ex. Det verkar vara Glyfada som har störst problem.
Låten Hateful är på samma skiva. Bra den också, även om texten är tragisk...
Lycka till med packandet, Johanna!

@Mimmi
Detsamma önskar jag dig! Kram

@Malin
Något måste göras i alla fall, den saken är klar!
Kul att du tittar in! Har du skrivit något igen kanske...? Hope so!

@Agneta
Aha, är det så man ska säga! :)
Kram

Janérik said...

Ett litet tips mot försvinnande textmassor är att spara det själv då du skriver. Du markerar helt enkelt texten och kopierar den, då finns den kvar i urklippshanteraren på din dator. Förenklat så trycker du ctrl-a (för att markera hela textrutan), sedan trycker du ctrl-c (för att kopiera), sedan måste du komma ihåg att trycka neråtpil en gång för att få bort markeringen innan du fortsätter skriva, annars raderas det du redan skrivit. Behöver du sedan använda det du kopierade så är det bara att trycka ctrl-v så klistras texten in på nytt. Visst är det lite jobb med det men det sparar mycket tid om du skrivit ett långt meddelande som förvinner.

Anonymous said...

Hej Eva...jag började blogg igen för ett par veckor sen men blogger är så bedrövligt nu så jag har flyttat till WP. Synd för egentligen är/var blogger väldigt lätthanterlig och bekväm men nu är det bara strul. Blir det bättre så flyttar jag nog tillbaka men som det är i dagsläget så blir jag bara frustrerad och irriterad när jag ska blogga här...så ...det blev nytt ställe. Inte det bästa enligt min åsikt men okej tills vidare. Ha det. Kram från Babbi

Eva in Athens, Greece said...

@Janérik
Jag har gjort så ibland och kommer definitivt att komma ihåg att göra det oftare nu...!
Tack och ha en fin dag!

@Babbi
Jättekul att du är tillbaka igen!
Det är faktiskt många saker som inte fungerar lika bra som förut här på Blogger. Någon bra instrumentpanel finns t.ex inte längre där man har en bra översikt. Nåväl, en del grejer kommer säkert att fixas till så småningom. Kram