Wednesday 23 May 2012

Greklands låt vidare till finalen i Eurovision

Det gick ju bara bra det där! Tycker att låten passar väldigt bra i den här tävlingen och tror att Grekland kommer att få en hyfsad placering.Även Cyperns låt är helt o.k! "La La Love" med 19-åriga Ivi Adamou. Hon har blivit känd efter att ha varit med i grekiska X-factor:För övrigt gillade jag Schweiz, Ungern och Albanien (får väl som vanligt Tolvan från Grekland - bor ju så många albaner här...). De ryska gummorna var söta och den irländska låten svängig (!)men gillade inte deras knasiga kostymer!

Vad gillade ni för låtar?
För övrigt vinner Sverige i år!!!

Ha en mysig kväll!
☼☼☼


Andra inlägg om Eurovisionsschlagerfestivalen:
Rätt låt vann! Underbara Loreen! Euphoria!
Nu håller vi tummarna!!!
Greklands vinnande bidrag 2012 och fantastiska Loreen!
Aphrodisiac - ett svensk/grekiskt samarbete!
Greklands "Melodifestival" 2012! (4 låtar)

10 comments:

Linda - Mitt liv i Grekland said...

Tyckte nog Cyperns bidrag var bäst igår. Greklands tycker jag inte om speciellt mycket, tyckte de hela kändes så barnsligt. Resten av låtarna var väl inget speciellt, inget som direkt fastna. Heja Loreen! Får se vad det är för låtar imorgon, men jag tycker Loreen ska vinna det hela! :)

~ INA ~ Inas☆House said...

Ja ryssgummorna var ett roligt inslag tycker jag. :)

Ha det gott! Kram Ina

Malin said...

Jag missade alla bidrag förutom Cypern, de ryska tanterna och de två hyperaktiva tvillingarna (minns ej landet). Cypern är okej och tanterna söta. Ska försöka se tävlingen ikväll eftersom svenska Loreen ska tävla. Men i den här tävlingen vet man aldrig vem som vinner. Det visar sig!

Nu ska jag ut och sitta i solen (med hög solskyddsfaktor). / Kram

Emma Tiger said...

Jaaa Sverige måste vinna i år! I år är vi ju f*n bra!! Men jag hade också tyckt att det vore väldigt bra om Ulrik Munter vann. Det är en sådan låt som vinner i längden som folk blir "kära" i. Förresten Eva, jag är tillbaka! Jag har slutfört min utmaning också! Hoppas allt är bra med dig!

Jag åker till Kreta nästa vecka, måste jag ta ut en massa Euro? Min mormor ringde mig för hon hade läst i tidningen att det kan vara slut på Euro i bankomaterna pga krisen. Hur är det hos er nu?

Marina pa Kreta said...

Jag håller tummarna för Cypern ikväll!

BTW Roliga rykten det går i Sverige!!! Hehehehe!
Att pengarna är slut i bankomaterna.... =D
Bankomaterna är nog fulla, vi grekbor har ju inget att ta ut!

Ika said...

Kul att även Grekland gick vidare.

Eva in Athens, Greece said...

Tack för era kommentarer! Ja, nu är det dags ikväll...Jag tycker absolut att den svenska låten ska vinna! Klart att nu får man höra några låtar som jag inte hört tidigare, men har svårt att tänka mig någon låt som är bättre än Loreens. För att rätt låt ska vinna måste den vara lite annorlunda och slå ut lite. Ja, vi får väl se. Många låtar är bra i år! Gillar Norges oxå.

Emma Tiger: Har aldrig hört talas om något liknande, och det skulle jag gjort om det var sant, eftersom vår dotter bor på Kreta och tar ut pengar från bankomat. Ja, du ser ju vad Marina på Kreta skrivit oxå härovan.

Kul att du skrivit i bloggen igen!
Kram
☼☼☼

Emma Tiger said...

Marina och Eva: Hehe!! Va bra att det bara var ett rykte. Här är en av artiklarna som man kan hitta på nätet: http://www.vagabond.se/Redaktionellt/Nyheter/Ta-med-kontanter-pa-resan-till-Grekland/
Men i massmedia blir det alltid mer hysteri än vad nöden kräver :)

The king of a ...... said...

Rätt låt vann!!!!

Eva in Athens, Greece said...

@Emma
Läste artikeln. Här har vi i alla fall inte hört talas om något sådant, men det är klart att man vet ju faktiskt inte hur folk kommer att rösta i nyvalet och vilka konsekvenser det kan få, men tror inte att du kommer att beröras av detta eftersom du kommer ned redan före valet.

@The King
Absolut!